Ennakko: Raumalaisvierailijat haastavat KalPan – Godla ensi kertaa kotiyleisön eteen

KalPa - Lukko Data Group Areenalla la 29.10.2016 klo 17.00. Otteluisäntä: Ajoäly
Jesse Mankinen tulitti Pelicansia vastaan tehot 2+1. Jatkuuko ilotulitus myös Lukkoa vastaan?

KalPa nappasi tiistai-iltana komean 0-5 –vierasvoiton Lahden Pelicansista ja nousi voiton myötä takaisin sarjataulukon toiselle sijalle.

Lukko sen sijaan näki viime viikonloppuna valoa tunnelin päässä, kun se voitti sekä TPS:n että Kärpät voittomaalikilpailussa. Tiistai-iltana joukkueella oli oiva mahdollisuus ottaa kauden toinen kolmen pisteen voitto, mutta Ilves oli raumalaislaumaa etevämpi luvuin 1-3.

Raumalaiset ovat heikon alkukauden myötä valahtaneet sarjataulukon pohjalle ja suurimmat syyt tähän löytyvät puolustuspäästä. Joukkueen pakiston suurin yksittäinen pelaaja, Janne Niskala, on poissa ensi vuoden puolelle saakka, joka on tehnyt alakerran tilkitsemisestä entistä vaikeampaa.

Lukko saapuu Kuopioon uuden tsekkivahtinsa kera ja Jakub Stepanek tulee mitä luultavimmin pelaamaan ensimmäisen Liiga-kamppailunsa nimenomaan lauantaina.

Myös KalPalla tolppien väliin luistelee eri mies kuin tiistain ottelussa, kun Denis Godla tekee kotidebyyttinsä Eero Kilpeläisen ollessa luukkuvahdin vuorossa. Nuori slovakkivahti avasi Liiga-uransa Oulussa Kärppiä vastaan, jolloin tuloksena oli 2-1 -tappio voittomaalikilpailussa.

KalPalla on lauantaina oiva mahdollisuus vankistaa asemaansa sarjataulukon kärkipäässä. Lukko on sarjan heikoimpia vierasjoukkueita ja se on päästänyt pelaamassaan kahdeksassa vierasottelussa 24 maalia, eli kolme maalia per ottelu.
Joukkueet kohtasivat viimeksi 15.10. Raumalla, tuolloin KalPa poistui voittajana luvuin 1-3.

Jatkuuko KalPan ilotulitus Lukkoa vastaan, vai kääntyykö satakuntalaisten kurssi kuopiolaisten kustannuksella? Tervetuloa jännittämään ja kannattamaan KalPa voittoon Data Group Areenalle! Osta liput jännitysnäytelmään tästä!

Ottelu on yhteydessä järjestetään myös perhepäivä! Perhepäivä on koko Liigan laajuinen kokonaisuus ja tapahtuma on suunniteltu nimensä mukaisesti perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille. Lisätietoa perhepäivästä löydät tästä!
 
Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu KalPan varakapteeni ja ykkössentteri Jaakko Rissanen!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ti 1.11. klo 19.00 KalPa - Fribourg-Gotteron  CHL, Round of 16!
- La 12.11. klo 17.00 KalPa - HIFK
- To 17.11. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Opiskelijapeli!