TEHO Sport -kilpailu
KalPan kotiotteluiden yhteydessä erätaukokilpailuna on myös kaudella 2016-2017 TEHO Sportin -kilpailu. Tälle kaudelle erätaukokilpailu on kokenut pienen toivotun uudistuksen! Arkiotteluissa kisaajina ovat tuttuun tapaan KalPan junioriedustajat, mutta viikonloppuotteluissa perjantaisin ja lauantaisin parrasvaloihin pääsee kolme yleisön edustajaa!
Palkinnon sisältö voi vaihdella


Viikonloppuottelut:
TEHO Sportin -kilpailu järjestetään 2.erätauolla ja kilpailijoina toimivat 3 yleisön edustajaa! Jokainen kilpailija saa viikonloppuotteluissa kolme yritystä ja jos tilanne on kierroksen jälkeen tasapeli, lauotaan lisäkiekot. Voittaja on parhaiten onnistunut laukoja, joka kuittaa itselleen upean tuotepalkinnon, joka sisältää TEHO Sportin tuotteita, Amarillon burgerilahjakortin sekä KalPa-tuotteen.
Kilpailuun ilmoittautudutaan etukäteen sähköpostitse TÄSTÄ.

Arkiottelut:
TEHO Sportin -kilpailu järjestetään 2.erätauolla ja laukojina toimivat Amarillo-, Viking Line- sekä TEHO Sport -laukojat. Maalivahtina on KalPa-vahti. Arkisin rankkareiden laukojina ja maalivahtina toimivat KalPan juniorijoukkueiden edustajat. Jokainen juniorilaukoja saa kaksi yritystä rankkarikilpailussa ja kotiyleisön tehtävänä on äänestää arkipeleissä hienointa rankkarisuoritusta tekstiviestitse (puhelinnumero ilmoitetaan aina illan kotiottelussa. Osallistuminen kisaan lähettämällä tekstiviesti KalPa, Amarillo, Viking Line tai TEHO Sport, tekstiviestin lähetysmaksu määräytyy oman operaattorin mukaan). Kaikkien tekstiviestin lähettäjien keskuudesta arvotaan voittaja, joka saa itselleen upean palkinnon, joka sisältää TEHO Sportin tuotteita, Amarillon burgerilahjakortin sekä KalPa-tuotteen!

Tehoa otteluihin tuo TEHO SPORT!

Site in English