Perhepäivä la 29.10.2016

Suuren suosion viime kaudella saavuttanut Liigan Perhepäivä tulee taas! Perhepäivä on koko Liigan laajuinen kokonaisuus ja tapahtuma on suunniteltu nimensä mukaisesti perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille. Kuopiossa Perhepäivää vietetään lauantaina 29.10. ottelussa KalPa-Lukko. Perhepäivä alkaa jo kaksi tuntia ennen ottelua, eli klo 15.00, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa (ovet avataan klo 14.45) Perhepäivään pääsee mukaan ottelulipulla, kausikortilla tai lisenssikortilla. Illan Liiga-ottelu alkaa normaalisti klo 17.00 ja lipunmyynti jäähallin B-ovella klo 14.45. 


Yleisöluistelu koko perheellePerhepäivässä pääsee luistelemaan Liiga-kaukaloon, jossa pikkuväelle - ja isommillekin - on tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan pelaajia ja luistelemaan pelaajien kanssa. Jäälle menevillä on pakollisina varusteina luistimet ja kypärä (huom, ei mailoja).

KalPa-pelaajat jakavat nimmareita vaihtoaitiossa klo 15.00-15.15 ja yleisöluistelu on jäällä klo 15.00-15.40. Yleisöluistelussa on mukana Ruusteri-maskotti ja KalPan pelaajia. Yleisöluisteluun menijät voivat vaihtaa luistimet jalkaan vaihtoaitioissa tai pukukopissa numero 3. Yleisöluistelun päätyttyä suosittelemme, että luistimet viedään autoon ottelun ajaksi, sillä vain pieni määrä luistimia voidaan jättää säilytykseen omalla vastuulla jäähallin pukukoppikäytävälle, josta ne tulee noutaa heti ottelun päätyttyä.

Lapset mukana avauskiekon pudotuksessa ja pelaajien sekä tuomareiden saattajinaOttelun avauskiekon pääsee pudottamaan yksi onnekas perhe ja Juniori-KalPan pienet kiekkokoululaiset pääsevät saattamaan jäälle ottelun avauskentälliset ja tuomarit.​ Ottelun jälkeen valitaan ja palkitaan KalPan paras pelaaja arvonnassa voittaneen perheen toimesta.Paljon aktiviteetteja ja Street Food -herkkujaTapahtumassa saa myös testata omia jääkiekkotaitojaan, maalauttaa kasvonsa suosikkiseuransa väreillä ja seurata erilaisia esityksiä. Viihteestä vastaavat lasten suosikit MisseKissa sekä Pelle Pappa. Mukana on tietysti myös rakastettu KalPa-maskotti Ruusteri, joka on ensin jäällä yleisöluistelussa ja sitten klo 16.00 alkaen A-käytävällä pitämässä Ruusterin laukomiskoulua. Perhepäivässä on aktiviteettipisteitä ja Game Corner jäähallin käytävillä. Sään salliessa ulkona on myös pomppulinna. Perhepäivänä jäähallilla on tarjolla herkullista Street Foodia ja muita combotarjouksia perheille.

Pehmolelut lentävät jäälle KalPan tehdessä avausmaalinNyt kannattaa tuoda omat vanhat pehmolelut mukaan hallille, sillä pehmolelut saa heittää jäälle Liiga-ottelussa heti KalPan tehtyä ensimmäisen maalin. KalPa lahjoittaa kaikki jäälle heitetyt pehmolelut Hope ry:lle, joka toimittaa lelut eteenpäin paikallisesti niitä tarvitseville lapsille. Ennen kuin lelut viedään Hope ry:lle, KalPan Tehoketju-yhteistyökumppani Pyykkisatama pesee pehmolelut ja lelut viedään putipuhtaina eteenpäin. Mikäli istumapaikkasi sijaitsee päätykatsomossa turvaverkkojen takana, voi lelujen heiton ajaksi siirtyä kaukalon pitkälle sivulle, jotta pehmolelu varmasti lentää kaukaloon asti.

Perhepäivässä on myös kuvakilpailu, jossa paras kuva palkitaan, voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti kolmannen erän alussa. Kisaan voi osallistua useammallakin kuvalla joko Instagramissa tai Twitterissä hashtageilla #kalpa ja #perhepäivä.

Katso kuvia viime vuoden tapahtumasta täältä.

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liigan Perhepäivään!

Päivitämme tänne lisätietoja perhepäivästä lähempänä tapahtumaa. Muutokset mahdollisia.

Site in English