DATA GROUP AREENAOsoite:  Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 KUOPIO
Katsojakapasiteetti:   5064
Istumapaikat:  3134
Seisomapaikat:  1639
VIP-paikat:  280
Pyörätuolipaikat:  11

Ajo-ohjeet Kuopion Data Group AreenalleData Group Areenan välittömässä läheisyydessä on yhteensä yli 500 pysäköintipaikkaa. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään myös yleisiä kulkuvälineitä ja pyöräilyä, katso pyöräparkit täältä.

Invapaikkoja on yhteensä kahdeksan kappaletta, joista viisi sijaitsee B-tasanteen vieressä olevalla pienemmällä pysäköintialueella, Data Group Areenan päädyssä on lisäksi kolme invapaikkaa. Invapaikat on merkitty erikseen.
 

Pysäköintipaikat

Data Group Areenan Suokadun puoleisessa päädyssä on yhteensä 310 pysäköintipaikkaa.
Montussa on yhteensä 60 pysäköintipaikkaa. Montussa pysäköinti vain erillisluvalla.
B-tasanteen vieressä olevalla pysäköintipaikalla sijaitsevat ainoastaan invapaikat, muut paikat ovat varattuja.

Haapaniemenkadun pysäköintitalo (Haapaniemenkatu 48) sekä Kuopio-hallin pysäköintialue tarjoavat ilmaista pysäköintitilaa KalPan kotiotteluiden aikana. Linja-autoille on oma pysäköintialue Kuopio-hallin takana.

Uutena: Klassikan ja Hatsalan koulujen parkkialueet ovat käytössä otteluiden ajan, lisäksi toriparkki palvelee 24 h. Auton voi noutaa ottelun jälkeen toriparkista A-, D-, E-, ja H- portaiden kautta parkkikorttia käyttäen.

Huom! Niiralan koulun piha-alue on toistaiseksi pois käytöstä.

 

Poliisi edellyttää tieliikennelain noudattamista

Pohjois-Savon poliisilaitos edellyttää, että KalPan otteluihin autoilla tulevat katsojat noudattavat voimassa olevia tieliikennelain säännöksiä pysäköinnistä.

Erityisesti poliisi muistuttaa, että pelastusteille ei tule missään olosuhteissa pysäköidä ajoneuvoa.

Pohjois-Savon poliisilaitos kehottaa autoilijoita myös noudattamaan järjestäjien alueelle järjestämien liikenteenohjaajien antamia ohjeita, käskyjä ja määräyksiä. Heillä on ohjaustehtävänsä aikana Tieliikennelain antamat oikeudet ja velvollisuudet.

Site in English