Runkosarjan alku lähenee, varaa VIP-paikat KalPan kotiotteluihin!



Liigan aloitus lähenee ja kotiavaus pelataan Kuopiossa Data Group Areenalla perjantaina 12.9.2014 viime kauden yllättäjää SaiPaa vastaan. KalPa on tarjonnut Kuopiossa kotiyleisölleen Savon Sanomat -turnauksessa ja CHL:n lohkovaiheen otteluissa jännittäviä ja viihdyttäviä kiekkoiltoja ja jännitystä ei tule puuttumaan myöskään Liigan otteluissa, kun KalPa taistelee Puolesta Savonmaan! KalPan VIP-tilat tarjoavat erinomaiset puitteet elämyksellisen kiekkoillan viettoon niin työn kuin huvinkin merkeissä. VIP-tilojen varaukseen suhteen kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä ja varata paikat maakunnan ykkösviihteen pariin NYT!

Tarjolla on: näyttävä ja tyylikäs 60-paikkainen Trust Corner, 74-paikkainen parviravintola Olvi Hall Of Fame, 6 aitiota sekä Kilpikabinetti. Katso VIP-tilojen hinnat täältä ja runkosarjan kotiottelut täältä.

Uudistuneeseen kotijoukkueeseen voit tutustua täältä.


Syksyn VIP-tilojen supertarjous

Lauantaina 20.9.2014 KalPa-HPK -ottelutapahtumassa VIPissä on hurjat syyshulinat, aitiot vain hintaan 800 €+alv. 24 %, Trust Corner 65 €+alv. 24% / hlö ja Olvi Hall of Fame 55 €+alv. 24 % / hlö! Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, varaa paikkasi NYT!

VIP-tilat CHL-otteluun KalPa-Växjö Lakers

VIP-tilat CHL-otteluun nyt superedullisesti: aitiot 500 € + alv.  24%, VIP-paikat Trust Corneriin, Olvi Hall Of Fameen ja Kilpikabinettiin vain hintaan 50 €+alv. 24 % (sis. tilavuokran, lipun sekä ottelukohtaisen ruoan että kahvituksen, huom. Kilpikabinetti myydään yksityistilana vähintään 10 hlön ryhmälle). Tule seuraamaan kansainvälistä huippukiekkoa Data Group Areenalle!

Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi

Uutta VIP-tiloissa!

KalPan VIP-tiloissa on tällä kaudella uusi ruoantoimittaja, siilinjärveläinen VS Ravintolat Oy. Jatkossa ottelukohtainen menu tehdään sesongin tuoreimmista ja herkullisimmista raaka-aineista, jonka vuoksi ottelukohtainen menu ilmoitetaan aina 6 viikon jaksoissa. Uudistunut menu on kerännyt jo runsaasti kiitosta ensimmäisten otteluiden jälkeen. Katso VIP-ravintoloiden herkulliset menut täältä.

KalPa haluaa myös jatkossakin painottaa entistä enemmän paikallisuutta ja on solminut tulevalle kaudelle yhteistyön myös Lignell & Piispasen kanssa, joka huolehtii yhdessä Olvin ja Heinon Tukun kanssa että VIP-vieraat saavat nauttia mitä parhaimmista juomista jännittävien kotiotteluiden ohessa. Tulevalla kaudella aitioihin ja Hannes-klubille on myynnissä myös Meiran erikoiskahveja! Katso uudistunut viinilista täältä.


Tule ja tutustu, nauti ja ihastu. Ole KalPan mukana aidosti omanlainen, rohkeasti erilainen!