Viinilista


VALKOVIINI

Tilia Chardonnay (34 €/75 cl)
Bodegas Esmeralda, Mendoza / El Mirador, Argentiina

Luonnehdinta
Väri: vaaleankeltainen vihertävin vivahtein. Tuoksu: kevyt – trooppisia hedelmiä, sitrusta ja kukkaa. Maku: raikas, hyvä hapokkuus - ananasta, mangoa, sitrusta ja vaniljaa.
 

PUNAVIINI

Montepulciano d’Abruzzo DOP “Valle D’Oro” (34 €/75 cl)
Italia

Luonnehdinta
Väri: rubiininpunainen ja värissä myös aavistus purppuraa. Tuoksu: kypsä ja mausteinen, jossa aistittavissa lakritsia, neilikkaa ja vaniljaa. Maku: täyteläinen ja tasapainoinen. Pehmeät ja kypsät tanniinit.
 

KILPISYDÄN -VIINI 

Stellenrust Fairtrade Simplicity Red (43 € / 75cl)
Shiraz 50 %, Cabernet Sauvignon 30 %, Merlot 20 %

Luonnehdinta
Väri: tumman rubiininpunainen. Tuoksu: mokkaa ja vaniljaa. Maku: täyteläinen ja voimakas – maussa on kypsää marjaa, pippuria, mustaherukkaa ja tummaa suklaata.
 

KUOHUVIINI

Mistinguett Brut (37 € / plo)
Masia Vallformosa / DO Penedès, Espanja

Luonnehdinta
Väri: vaalean oljenkeltainen vihrein vivahtein. Eloisat kuplat. Tuoksu: hedelmää – melonia, omenaa ja banaania.
Maku: kuiva, tasapainoinen, herkullinen ja kevyesti hapokas. Jälkimaku on pyöreä ja elegantti sekä klassisen hedelmäinen. Kuohuviinilasillisen ääressä peli-ilta saa arvoisensa alun, viini sopii myös seurustelujuomaksi.
 

SAMPPANJA

De Montpervier Champagne Brut (69 € / plo)
De Montpervier, AC Champagne

Luonnehdinta
Väri: Kullankeltainen Maku: Erittäin kuiva sekä hapokas, hedelmäisen sitruksinen ja vahvasti mausteinen. Kyseessä on hyvin elegantti samppanja. Raikkaan sitruksinen tuoksu jossa valkoista persikkaa ja aavistus paahteisuutta. Puhdas, mineraalinen suutuntuma jossa sitruksinen happorakenne. Jälkimaku miellyttävän paahteinen ja elegantti.
 

Site in English