KilpikabinettiKilpikabinetti on viihtyisä yksityistila, joka mahdollistaa niin rennot kuin virallisemmatkin tilaisuudet. Kilpikabinettiin on oma sisäänkäyntinsä B-oven pääsisäänkäynnin vierestä. KalPan otteluita voi Kilpikabinetista seurata joko television välityksellä tai katsomon puolelta, johon on varattu omat paikat VIP-tilan välittömästä läheisyydestä, B6-katsomosta.

Ottelutapahtuma tilassa alkaa tuntia ennen ottelun alkua, jolloin tarjolla on VS Ravintoloiden toimittama maukas ottelukohtaisesti vaihtuva ruoka. Ensimmäisellä erätauolla on tarjolla kahvit ja kahvileivät. Ottelukohtaisen menun voi vaihtaa Äijä-menuun tai KalPa-menuun lisämaksulla, lisätiedot täältä.

Kilpikabinetin hinta sisältää tilavuokran, istumapaikkaliput, ottelukohtaisen ruoan sekä kahvitarjoilun seurueellenne. Tilassa on B-oikeudet, jossa voitte nauttia koko ottelun ajan virvokkeita, jotka laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Tilaan mahtuu maksimissaan 25 henkeä. Kilpikabinetissa voit viettää aikaa vielä ottelun jälkeenkin ja katsoa illan lehdistötilaisuuden kuumimmat kommentit TV:stä.

Kilpikabinetin hinta:

  • JYP, HIFK  ja Kärpät (kärkihinnat)+ #44-ilta 3.12. TPS: 100 € + alv. 24 % / hlö (minimi 15 henkeä)
  • Muut vastustajat arkipelit: 95 € + alv. 24 % / hlö (minimi 10 henkeä)
  • Muut vastustajat lauantai-ottelut: 85 € + alv. 24 % / hlö (minimi 10 henkeä)

Menu-vaihtoehdot

Viinilista

VIP-info ja peruutusehdot
Näkymät B6-katsomosta jäälle ovat erinomaiset

VIP-tilavaraukset:

jermu.pisto@kalpa.fi

Site in English