Ennakko: Lauantai-ilta + KalPa-HIFK = tämä on nähtävä!

KalPa - HIFK Data Group Areenalla la 12.11.2016 klo 17.00. Otteluisäntä: Keitele Forest



Yksi savolaisen urheiluelämän suurimmista ja samalla suosituimmista klassikoista on yhdistelmä lauantai-ilta ja KalPa-Helsingin IFK. Mielenkiinto tätä klassikkoa kohtaan on jälleen korkealla ja ennuste povaa yli 4000:n yleisömäärää. Se puolestaan ennustaa Data Group Areenalle erinomaista tunnelmaa, lauantai-illan huumaa parhaasta päästä!

KalPa on pelannut upean alkukauden ja on Liigassa komeasti sijalla kaksi. Kun katsoo menestyksen taakse, Savon ylpeys on tehnyt torstain kierroksen jälkeen Liigassa eniten maaleja (50) ja maaliero +11 on toiseksi paras. Hyökkäys on ollut paitsi näyttävää, myös tehokasta. Uhrautuvaa puolustamista ja hyvää maalivahtipeliä unohtamatta.

HIFK on seura, joka sytyttää Savon sydämessä. Joukkueiden kohtaamiset Kuopiossa viime kausina ovat olleet vauhdikkaita, viihdyttäviä, paikoitellen hyvinkin kuumia - sanalla sanoen todella yleisöön meneviä - ja KalPa on palkinnut kotiyleisön usein voitolla. Samoja elementtejä on jälleen lupa odottaa.

KalPan erinomaiset esitykset kotiyleisön edessä ovat näkyneet myös yleisömäärissä. Kolmen edellisen kotiottelun yleisökeskiarvo lokakuulta on komea, yli 3900 katsojaa, ja kauden yleisöennätys Kuopiossa on tähän mennessä 4240 katsojaa. Kun huippuvireinen KalPa ja aina sytyttävä HIFK ottavat yhteen, on tuo yleisöennätys todellisessa vaarassa!

Lauantai-ilta + KalPa-HIFK = tervetuloa viihtymään! Varmista istumapaikkasi jo nyt täältä.

Liput:
Istumaan alkaen 13 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat hyökkääjät Tommi Jokinen ja Miikka Pitkänen!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- To 17.11. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Opiskelijapeli!
- La 19.11. klo 17.00 KalPa - Tappara 87-vuotisjuhlaottelu!
- La 26.11. klo 17.00 KalPa - JYP