Ennakko: Keskisuomalaisryhmä saapuu Kuopioon

KalPa – JYP, Data Group Areenalla ti 20.9. klo 18.30. Otteluisäntä: Protacon




Tiistaina on jälleen luvassa vauhdikasta kiekkoviihdettä kuopiolaisyleisölle, kun pitkäaikainen kiistakumppani JYP saapuu vieraaksi Data Group Areenalle.

KalPa avasi kautensa kahdella ottelulla viikonloppuna, joista ensimmäisessä pohjoissavolaismiehistö niisti pisteet Pelicansilta komeasti luvuin 2-0. Sama lento ei kuitenkaan jatkunut lauantaina, kun kauden ja Liiga-historian ensimmäinen Savon derby pelattiin Mikkelissä. Jukurit oli viimeistelyssään KalPaa terävämpi ja nappasi pisteet lopputuloksella 4-2.

JYP pelasi avausviikonloppuna myös kaksi ottelua, mutta keskisuomalaisten pistepussiin ropisi vain yksi piste. Perjantaina JYP koki 2-3 -tappion Ilvekselle voittolaukauskilpailun jälkeen ja lauantaina HIFK oli tyly isäntä ottamalla täyden kolmen pisteen potin numeroin 2-1.

KalPa sai ensimmäisistä otteluissa kuitenkin kaivattuja onnistumisia, kun maaleja tuli niin yli- sekä alivoimalla. Pelicans-ottelussa KalPan puolustus pysyi tiiviinä, eikä se jättänyt lahtelaishyökkääjille tilaa maalintekoon. JYPiä vastaan puolustuksen on pelattava vähintään yhtä hyvällä tasolla, sillä vastustajan tulivoima on kasvanut entisestään.

Tasaisia vääntöjä

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kaikkiaan kuusi kertaa, joista KalPa poistui voittajana neljä kertaa. Viime kaudella keskinäiset kamppailut olivat tasaisia vääntöjä ja neljä näistä otteluista venyi aina jatkoajalle asti.

KalPa tarvitsee myös JYPiä vastaan yleisöltä täyden tukensa, jotta kauden toinen kotivoitto irtoaisi, joten tule Data Group Areenalle kannustamaan KalPa voittoon!

Muista myös, että saat liput ennakkoon edullisemmin! Liput täältä.



Haastattelussa hyökkääjä Miikka Pitkänen. Jos video ei näy laitteellasi, katso se tästä.

Liput:
Istumaan alkaen 13 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu kapteeni Jussi Timonen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Pe 23.9. klo 18.30 KalPa - Ässät
- La 1.10. klo 17.00 KalPa - HPK
- La 8.10. klo 17.00 KalPa - KooKoo