Ennakko: KalPa saa vieraita Etelä-Karjalasta

Liiga: KalPa - SaiPa, Data Group Areenalla to 1.12., klo 18.30. Otteluisäntä: Pohjois-Savo
 
Erinomaista kautta pelaava Jesse Mankinen kohtaa torstain kotiottelussa kasvattajaseuransa.

Kolmen ottelun viikot lähenevät loppuaan vuoden 2016 osalta ja vuoden viimeisellä kolmen ottelun viikolla KalPa pelaa kaksi kotivääntöä.

Torstaina 1.12. pelattavassa kotiottelussa KalPa saa vieraita Etelä-Karjalasta, kun SaiPa saapuu Data Group Areenalle taistelemaan kolmesta sarjapisteestä.

KalPa ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen aiemmin. Tuossa ottelussa KalPa käytti kauden aiemmista otteluista tutuksi tullutta kaavaa; kahden maalin takaa rinnalle ja lopun voittomaalikisassa ohi. Kaksi pistettä suuntasi Kuopioon loppunumeroin 2-3.

Torstai-illan otteluun KalPalla on jälleen hyvät lähtökohdat. Toisena sarjataulukossa majaileva kuopiolaismiehistö on yhdessä sarjakärki Tapparan kanssa Liigan kovin kotijoukkue, kun sen on kairannut pisteitä jokaisesta kotiottelustaan ja pistekeskiarvo on huima, jopa 2,42 pistettä ottelua kohti.

Myös maalinteossa KalPa on onnistunut erittäin hyvin. 24:ssa ottelussa maaleja on syntynyt kaikkiaan 70, joka on Liigan toiseksi kovin noteeraus. Viime aikoina suuren osan KalPan maaleista on iskenyt hirmuvireinen Tommi Jokisen, Matias Myttysen ja Jesse Mankisen muodostama trio. Mankisen lisäksi myös Myttynen on noussut Liigan pistepörssissä jo kymmenen parhaan joukkoon.

SaiPa nappasi viime viikolla pelaamistaan kolmesta ottelusta yhteensä neljä pistettä ja on sarjataulukossa sijalla 11.

Lappeenrantalaismiehistön vaarallisimmat aseet löytyvät hyökkäyksestä. Matti Järvinen ja Kim Strömberg ovat tehneet kauden aikana tuhoisaa jälkeä ja SaiPa sai tällä viikolla takaisin miesvahvuuteensa myös Curtis Hamiltonin, joka on ollut SaiPan ehdotonta parhaimmistoa läpi alkukauden.

Jatkuvatko KalPan hienot otteet kotiyleisön edessä myös SaiPaa vastaan? Tervetuloa seuraamaan huippukiekkoa ja kannustamaan KalPa voittoon! Lippukaupoille pääset nopeimmin tästä.

Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat hyökkääjät Jesse Mankinen ja Balazs Sebok!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- To 1.12. klo 18.30 KalPa - SaiPa
- La 3.12. klo 18.30 KalPa - TPS, #44-ilta!
- To 8.12. klo 18.30 KalPa - Ilves