Ennakko: Jatkuuko KalPan lento Ilveksen kustannuksella?

KalPa - Ilves, Data Group Areenalla ke 11.1. klo 18.30. Otteluisäntä: Jätekukko
 
Matias Myttynen pääsee taistelemaan keskiviikon kotiottelussa kasvattajaseuraansa vastaan.

KalPa avasi vuoden 2017 erinomaisesti. Viime viikon kolmesta ottelusta tuloksena oli komeat kolme voittoa, joukkue kaatoi SaiPan, TPS:n sekä viikon päätteeksi kovavireisen HPK:n.

Viime viikon avainpelaajina häärivät tutut nimet, kun kärkiketjut vastasivat tehoilusta ja Eero Kilpeläinen oli maalillaan huikea, päästäen kolmessa ottelussa selkänsä taakse vain kolme kiekkoa. Kenttäpelaajista hyvää virettään esitti muun muassa Arttu Ilomäki, jonka viikkoon kuului kaksi voittomaalia ja yksi syöttöpiste.

Kolmen ottelun viikko startataan tällä kertaa kotiottelulla ja keskiviikkoiltana KalPaa saapuu haastamaan Tampereen Ilves.

Viime vierailusta Kuopiossa Ilveksellä on hyviä muistoja. Joulukuun 8. päivä tamperelaismiehistö nappasi 0-4 -vierasvoiton katkaisten KalPan yli 10 ottelun pisteputken, joten KalPalla on nyt kotiyleisönsä edessä revanssin paikka.

Kotiotteluissa Savon ylpeys onkin ollut täyttä rautaa. Joukkue on ottanut 18 pelaamastaan kotiottelusta 15 voittoa ja kotiotteluiden pistekeskiarvoksi on muodostunut 2,39 pistettä per ottelu, joka on koko Liigan kovin.

Ilveksellä riittää ottelussa työnsarkaa, sillä KalPa on päästänyt edellisissä neljässä pelaamassaan ottelussa vain kolme maalia ja on itse onnistunut maalinteossa peräti 12 kertaa.

Jatkuuko KalPan huikea kotivire keskiviikkona? Tule ja koe huippukiekkoa paikan päällä, liput keskiviikon kamppailuun saat kätevästi täältä.

Ilves-ottelu on myös kausikorttilaisten etupeli! Lue lisää etupeleistä täältä.

Katso videolta Arttu Ilomäen ajatuksia ennen viikon kolmea ottelua.


Jos video ei näy laitteellasi, katso se täältä.

Ilves -ottelun yhteydessä on tarjolla myös herkullinen pelipaketti Kuopion Mc'Donalds -ravintoloista, kun saat istumapaikan otteluun ja Big Mac -aterian yhteishintaan 15 euroa (ovh 26,80 euroa)! Lue lisää täältä.



Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. HUOMIO! Ravintola Amarillo uudistuu ja remontin johdosta seuraavat jälkipelit järjestetään pe 27.1. KalPa-KooKoo -ottelun jälkeen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 20.1. klo 18.30 KalPa - Tappara  <- Osta liput!
 - Ti 24.1. klo 18.30 KalPa - JYP  <- Osta liput!
 - Pe 27.1. klo 18.30 KalPa - KooKoo <- Osta liput!