Ruusterin syntymäpäiväpelissä jäällä rumpusoolo, jonka esittää KalPa-juniori Tuukka Peräkorpi



Tiistaina 18.10. KalPa-Sport-ottelussa juhlitaan Ruusterin 3-vuotissynttäreitä sekä supersyyslomaa. Tiedossa on mukavaa synttärijuhlintaa ja jännittävää kiekkotaistelua Data Group Areenalla! 

Ruusterin synttärivastaanotto on Yläpesässä klo 17.30 alkaen. Tuo etukäteen askartelemasi synttärikortti Ruusterille, Ruusteri palkitsee hienoimman kortin tekijän ja kutsuu voittajan perheineen KalPan perhepäivään la 29.10. Ruusterin kanssa voi ottaa yhteiskuvan ja paikalla on kasvomaalauspiste, ilmapalloja ja karkkia. Ruusterin kanssa voi pelata pöytälätkää ja lopuksi lauletaan yhdessä Ruusterille onnittelulaulu.

Tutustu Ruusteriin tarkemmin täällä.



Ennen ottelun alkua ja ensimmäisellä erätauolla jäällä on musisoimassa KalPa-juniori Tuukka Peräkorpi, joka soittaa rummuilla Ruusterille synttäribiisin. 13-vuotias Tuukka aloitti rumpujen soiton viisi vuotta sitten, mutta rakkain harrastus on kuitenkin jääkiekko. Tuukka pelaa maalivahtina KalPa 03 3A -joukkueessa. Tuukka on soittanut kesätyönään rumpuja myös Kuopion torilla. 

Ottelu on samalla myös Supersyysloma-ottelu. Syysloman kunniaksi kaikki alle 16-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät ilmaiseksi tähän syyslomaviikon otteluun! Lasten ilmaisliput tulee noutaa ennakkoon KalPa Pro Shopista (huom. liput ovat seisomapaikoille). Liput noudettavissa 1.10. klo 10.00 alkaen KalPa Pro Shopista. Huom. lasten ilmaislippuja ei ole saatavilla muilta myyntipisteiltä!

Osta liput tapahtumaan tästä.