Ennakko: Liigan semifinaalit, Järvi-Suomen derby, kolmas näytös lauantaina

KalPa - JYP Data Group Areenalla la 8.4. klo 17.00. Otteluisäntä: KalPa Pro Shop
 

Juuso Riikolan lämäri muutti keskiviikkona istumakatsomot jälleen yhdessä hetkessä seisomakatsomoiksi...

KalPa aloitti semifinaalit keskiviikkona Kuopiossa ottamalla heti ensimmäisen voiton JYPistä. KalPalle jäi ottelusta vielä parannettavaa, mutta esitys oli kokonaisuudessaan hyvä ja joukkue onnistui siinä tärkeimmässä eli ottamaan voiton. Samalla KalPa lähetti JYPille selkeän viestin, täällä ollaan valmiina taistelemaan ottelusarjan voitosta heti alusta asti.

Kiekkohuuma Kuopiossa on noussut jo sille tasolle, että kotiotteluiden viikonpäivillä ei ole enää merkitystä, ja myös keskiviikkona tunnelma oli mahtava. Huuma kasvaa koko ajan, sillä kun keskiviikkona yleisömäärä oli heti hyvä ollen yli 4400, lauantaille on myyty jo perjantai-aamuun mennessä yli 4500 lippua. Odotukset lauantaille ovat selkeät; kaukalossa KalPa taistelee ja katsomossa Niirala tanssii ja soi!

Semifinaalien toinen näytös nähdään Jyväskylässä perjantai-iltana. Näin ollen kolmanteen näytökseen lauantaina Kuopiossa lähdetään joko KalPan johtaessa sarjaa voitoin 2-0 tai tasatilanteessa 1-1.

Yleisöryntäyksen johdosta katsojien toivotaan saapuvan Data Group Areenalle jo hyvissä ajoin sekä tuovan katsomoon keltaista väriä. Ottelu alkaa kello 17.00 ja ovet aukeavat kello 16.00. Tervetuloa savolaiseen playoffs-huumaan! Liput kolmanteen semifinaaliin täältä.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuu tällä kertaa KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ke 12.4. klo 18.30 KalPa - JYP (tarvittaessa)
 - La 15.4. klo 17.00 KalPa - JYP (tarvittaessa)