Videoennakko: playoffs-huuma alkaa lauantaina, ole mukana heti avausottelusta alkaen!

KalPa - Pelicans Data Group Areenalla la 12.3. klo 17.00. Otteluisäntä: Olvi


Näitä otteluita on odotettu vuosi ja playoffs-huuma alkaa lauantaina! Ole mukana heti avausottelusta lähtien!

KalPa nousi runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella kotiedulle Liigan villi kortti -kierrokselle. Tapa jolla KalPa kaatoi huippujoukkueet Tapparan ja Lukon, on playoffs-otteluita ajatellen isoja lupauksia antava. Koko joukkueen uhrautuva taistelu, erinomainen maalivahtipeli, ylivoimamaalit ja viimeisten minuuttien kypsä pelaaminen. Näillä elementeillä voi pelata pitkän playoffs-kevään!

Lisää hyviä uutisia savolaiset saavat sairastuvalta. Tiistaina tositoimiin palasi Jonne Tammela, torstaina Joni Nikko ja lauantaina kaukaloon saadaan vielä peräti kolme tuoretta ja erittäin isoa vahvistusta lisää; puolustajat Juuso Riikola ja Joonas Lyytinen sekä keskushyökkääjä Balazs Sebok. Kokoonpanossa on jälleen syvyyttä ja kilpailua peliajasta.

Yleisön toivotaan saapuvan Data Group Areenalle lauantaina jo normaalia aikaisemmin ja virittäytyvän playoffs-huumaan heti avausottelusta alkaen. Mikä olisikaan upeampi tapa aloittaa pitkä playoffs-kevät kuin lauantai-iltana suurilukuisen ja äänekkään kotiyleisön edessä voittamalla?!

Tervetuloa elämään odotettua playoffs-huumaa jännityksen ja tunnelman keskelle! Liput jonottamatta täältä.

Lippuvihkokausikorteista tulevan ottelun lippu on ensimmäinen playoffs-kotiottelun lippu.



Videoennakossa valmentaja Anssi Laine. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuu nyt toinen legenda, Hannes Kapanen.


PLAYOFFS-OTTELUT:
- La 12.3. klo 17.00 KalPa - Pelicans
- Su 13.3. klo 17.00 Pelicans - KalPa 
- Ti 15.3. klo 18.30 KalPa - Pelicans (tarvittaessa)