Videoennakko: perjantai-illassa on panosta, haussa jo toinen kotivoitto TPS:stä

KalPa - TPS Data Group Areenalla pe 19.2. klo 18.30. Otteluisäntä: Autotalo Laakkonen


KalPa ja TPS kurottavat kohti kuuden parhaan joukkoa. Perjantaina on tärkeä ottelu. Tervetuloa katsomoon!

KalPa ja TPS lukeutuvat molemmat joukkueisiin, jotka taistelevat tiukasti paikasta kuuden parhaan joukkoon. TPS on juuri kuudentena 82 pisteellä ja KalPa yhdeksäntenä 74 pisteellä. Perjantain jälkeen otteluita on jäljellä kahdeksan, KalPa on kohdannut jo kaikki top 3 joukkueet runkosarjan osalta, TPS:llä on näitä joukkueita vastaan jäljellä vielä kolme ottelua. Kaikki on KalPalle yhä mahdollista, myös suora pudotuspelipaikka.

KalPa nousi syyskaudella vaikeuksien jälkeen vahvaan tuloskuntoon ja taisteluun paikasta kuuden parhaan joukkoon. Joukkue on tehnyt sen jo kertaalleen ja se on mahdollista myös nyt. Tammikuun alussa KalPa otti TPS:ltä kotona kolme pistettä, samalla tuloksella perjantaina KalPa ilmoittautuisi jälleen vahvasti mukaan taisteluun suorasta pudotuspelipaikasta.

Kevät lähenee ja panokset suurenevat, tervetuloa jännittämään paikanpäälle! Liput jonottamatta täältä.



Videoennakossa Mikael Ruohomaa. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt Janne Keränen ja Niko Mikkola.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 27.2. klo 17.00 KalPa - Ilves
- La 5.3. klo 17.00 KalPa - KooKoo
- To 10.3. klo 18.30 KalPa - Lukko