Tiistaina vuoden 2015 viimeinen kotiottelu - vastassa on JYP!

KalPa - JYP Data Group Areenalla ti 29.12. klo 18.30. Otteluisäntä: Meltex Oy

Tiistaina kauden neljäs Järvi-Suomen derby! Kaatuuko JYP jo neljännen kerran?

Liigan sarjataulukossa JYP on sijalla neljällä ja KalPa on sijalla seitsemän. Eroa on vain kolme pistettä, ja KalPalla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kun sarajatulukossa savolaiset ovat keskisuomalaisia niukasti perässä, kauden keskinäisissä otteluissa KalPa on sen sijaan selkeästi edellä, voitoin 3-0.

Itse ottelut ovat olleet huipputasaisia. 15.10. Jyväskylässä pelattiin noin 45 minuuttia lukemissa 0-0, kunnes Juuso Riikola iski voittomaalin, voitto Kuopioon 0-3. 31.10. Kuopiossa KalPa tuli kuusi minuuttia ennen loppua tasoihin ja Mikael Ruohomaa ratkaisi kotivoiton voittolauksilla, lukemat 2-1. 4.12. Jyväskylässä KalPa oli jälleen jo tappiolla, mutta nytkin keltapaidat kaivoivat voiton voittolaukauksilla, nyt sankarina oli Jaakko Rissanen, numerot 4-3.

KalPa on ollut edellisten neljän kauden aikana Järvi-Suomen derbyissä parempi kolme kertaa. Voitto tiistaina, ja Järvi-Suomen herruus tulisi Kallaveden rannoille jo neljännen kerran viiteen kauteen! Mutta, kuinka käy kun vastassa on huippuvireeseen äitynyt JYP? Tule ja näe!

Liput haluamillenne paikoille ja nopeasti, jonottamatta täältä.

Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.

TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.

KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt KalPa-pelaajat Antti Halonen sekä Jonne Tammela.