Hanki kausikortti nyt ja näet samalla hinnalla SS-turnauksen ja CHL:n lohkovaiheen ottelut. Kausikortit istumaan alkaen 39 €/kk*



Kiekkokauden alku lähenee kovaa vauhtia ja jos hankit kausikortin nyt, näet samalla rahalla Savon Sanomat -turnauksen neljä jännittävää ottelua sekä CHL:n lohkovaiheen ottelut!

Tarjolla on laaja valikoima kausipaikkoja niin istumaan kuin myös seisomaan, joten löydämme varmasti kaikille mieluisan vaihtoehdon. Tutustu KalPan laajaan kausikorttivalikoimaan tarkemmin täällä.

Katso kauden 2015-2016 otteluohjelma täältä. Huomioithan muutamat poikkeukset peliaikataulussa (otteluita myös keskiviikkoisin ja sunnuntaisin).

KalPan kausikortti kuukausimaksulla 39 € euron kuukausihintaan*!



Kausikortin ostosta on nyt tehty helppoa ja kätevää ja ennen kaikkea edullista! Hankkimalla kuukausimaksukausikortin maksat omasta istumapaikastasi vain noin 13 €/ottelu! Kuukausimaksukausikortti on määräaikainen sopimus, jossa et joudu maksamaan mitään luottokuluja tai tilinhoitopalkkioita.

Lue miksi Sinun kannattaa hankkia kuukausimaksukausikortti täältä.

Kuukausimaksukausikortti on tarjolla KalPan hyökkäyspäätyyn katsomoihin C6 tai C7 (rivit 3-11) ja tämä mahdollisuus on tarjolla vain rajoitetun ajan. Kuukausimaksukausikortti maksaa sinulle siis 10 kuukauden ajalla vain 39 €/kk* (kausipaikan hinta 390 €). Katso millainen näkyvyys näiltä paikoilta on täältä.

Tutustu kuukausimaksukausikorttiin täällä. Lue lisää tarkemmista tilausehdoista* täältä.

Kausikortilla saat enemmän ja maksat vähemmän!



Kausikortin hankkimalla säästät rahaa ja varmistat itsellesi paikan KalPan kotiotteluihin. Lisäksi kausikorttilainen osallistuu kausikorttilaisten arvontoihin ja on oikeutettu erilaisiin etuihin ja tarjouksiin. Lue lisää täältä.
 

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100/ kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin.