Kausikortti tarjoaa parhaat kiekkoelämykset - kausipaikkoja joka makuun!

Kausikortti tarjoaa ehdottomasti parhaat kiekkoelämykset jokaiselle kiekkokannattajalle! Kerää kasaan esimerkiksi kaveriporukka ja hankkikaa yhdessä kausipaikat Data Group Areenalle kiekkokaudelle 2015-2016.

Tarjolla on laaja valikoima kausipaikkoja niin istumaan kuin myös seisomaan, joten löydämme varmasti kaikille mieluisan vaihtoehdon. Tutustu KalPan laajaan kausikorttivalikoimaan tarkemmin täällä.

Valitse omaan tarpeeseen parhaat paikat



Istumaan keskialueelle:

Aivan keskialueelle on tarjolla erinomaisia kausipaikkoja. Keskialueen paikat ovat 1-2 riveille ainoastaan 480 € ja ylemmille riveille 750 €. Näillä paikoilla näkyvyys on huikea ja tunnelma käsinkosketeltava!

Katso keskialueen esimerkkipaikkojen näkyvyys:
-
A1-katsomon 1-2 rivit
- B1-katsomon keskirivit


Kausipaikka Huippu KalPa-klubille:

Huippu KalPa-klubille on vielä tarjolla rajallinen määrä kausipaikkoja. Huippu KalPa-klubin paikat sijaitsevat aivan keskialueen tuntumassa D1- ja D2-katsomoissa. Huippu KalPa-klubilaisten käytössä on oma KalPa-klubi, jossa on A-oikeudet sekä omat WC-tilat. Tutustu Huippu KalPa-klubiin tarkemmin täältä.

Katso Huippu KalPa-kulbin esimerkkipaikkojen näkyvyys:
-
D2-katsomon keskirivit

Istumaan superedullisesti KalPan hyökkäyspäätyyn:



Kuukausimaksukausikortti on tarjolla KalPan hyökkäyspäätyyn katsomoihin C6 tai C7 (rivit 3-11) ja tämä mahdollisuus on tarjolla vain rajoitetun ajan. Kuukausimaksukausikortti maksaa sinulle siis 10 kuukauden ajalla vain 39 €/kk* (kausipaikan hinta 390 €). Kuukausimaksukausikortti on määräaikainen sopimus, jossa et joudu maksamaan mitään luottokuluja tai tilinhoitopalkkioita. Lue lisää täältä.

Katso kuukausimaksukausikortin esimerkkipaikkojen näkyvyys:
-
C6-C7-katsomo


Seisomapaikat alkaen 140 euroa:

Mahtavan fiiliksen löydät myös seisomapaikoilta! Seisomapaikoille tunnelman luo Musta Verkosto, joka kannustaa kiivaasti omiaan. Seisomapaikat alkaen 140 euroa.

Tutustu seisomapaikkakausikortteihin täällä.

Kausikortilla saat enemmän ja maksat vähemmän!



Kausikortin hankkimalla säästät rahaa ja varmistat itsellesi paikan KalPan kotiotteluihin. Lisäksi kausikorttilainen osallistuu kausikorttilaisten arvontoihin ja on oikeutettu erilaisiin etuihin ja tarjouksiin. Lue lisää täältä.


Hanki kausikortti näppärästi etuseteleillä, etukorteilla, SporttiPassilla tai Online-maksulla

 

Muistathan, että voit hyödyntää liikunta ja kulttuurisetelisi KalPan kausikorttimaksuissa. Lisäksi KalPa tarjoaa uuden Online-maksun! Lue lisätietoja etuseteleistä ja etukorteista täältä sekä SporttiPassista ja Online-maksuista täältä.
 
Huom. kausikortin hintaan lisätään aina kausikortin käsittelykulut.
KalPan kausikortit myydään KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / 044 787 1107 tai kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Katso KalPan toimiston aukioloajat täältä.