Ennakko: Savolaisten peli KalPa-Ilves tarjoaa kevät-talveen lauantai-illan huumaa!

KalPa - Ilves Data Group Areenalla la 27.2. klo 17.00. Otteluisäntä: Go! Aviation



Savolaisuudestaan ylpeä KalPa on järjestänyt kausittain Savolaisten pelin. Sen aika on tullut jälleen! Korosta sinäkin pukeutumisessa Pohjois-Savon värejä!

Tarjolla on Olvin juomia, Irene Partasen lihapiirakoita ja kalakukkoja, dj Sedulla on levylautasella savolaisia artisteja, Timi Lexikon viihdyttää yleisöä livenä, Wibes Dancers esiintyy... Myös kaukalon sisäpuolelta löytyy laatua; KalPan ja Ilveksen voitot ovat tällä kaudella 1-1 ja KalPa haluaa nousta vielä kuuden joukkoon sekä Ilves kymmenen joukkoon. KalPan ja Ilveksen ottelut ovat olleet viime kausina vauhdikkaita ja fyysisiä, yleisöön meneviä taisteluita!

Tulikuumien kultakypärä Mikael Ruohomaan ja tähtivahti Eero Kilpeläisen johdolla KalPa haluaa tarjota kotilyleisölleen lauantai-illan huumaa! Edellisessä kotiottelussa KalPa oli erinomainen ja kotiyleisö riehaantui luomaan loistavan tunnelman. Tervetuloa jännittämään ja elämään mukana kun Niirala tanssii ja soi!

Osallistu ottelutapahtumassa myös keltamustaan kuvakisaan Instagramissa tai Twitterissä hashtageilla #savolaistenpeli ja #kalpa, voittajalle on palkintona lahjakortti KalPa Shopiin. Kuvakisaan voi osallistua kuka tahansa ja siihen ei ole ikärajaa. Kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia ja kuvissa esiintyviltä henkilöiltä pitää olla lupa kuvan julkaisuun. Osallistua voi useammallakin kuvalla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ottelun kolmannen erän aikana.

Aikataulu:
- Klo 15.30 Data Group Areenan ovet aukeavat.
- Klo 15.30 - 16.30 Monttu Pubissa tarjouksia.
- Klo 15.30 alkaen B-oven läheisyydessä Irene Partasen myyntivaunu, "Osta lihis, voita kukko!".
- Klo 16.20 Monttu Pubissa valmentajahaastattelu.
- Klo 16.57 Timi Lexikon esittää jäällä Savolaisen laulun.
- Klo 17.00 Liiga-ottelu KalPa - Ilves.
- 1. erätauolla Timi Lexikon esiintyy jäällä.
- Jälkipeleillä Amarillossa keskushyökkääjät Mikael Ruohomaa ja Jaakko Rissanen.

Tervetuloa sinne missä tunnelma on - Data Group Areenalle! Liput jonottamatta täältä.

Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt keskushyökkääjät Mikael Ruohomaa ja Jaakko Rissanen.


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
- La 5.3. klo 17.00 KalPa - KooKoo
- To 10.3. klo 18.30 KalPa - Lukko