Ennakko: Voitolla tiistaina CHL:n pudotuspeleihin? Lue Tuomas Kiiskisen kommentit!

Data Group Areena: KalPa - Växjö Lakers tiistaina 7.10. klo 18.30.

Champions Hockey Leaguen alkulohko G:n tilanne ennen päätöskierrosta on todella mielenkiintoinen! KalPa arvottiin lohkoon neljännestä korista, mutta kolmen pisteen voitolla tiistaina savolaiset nousisivat lohkossaan vähintään toiseksi, ja mahdollisesti jopa lohkovoittajaksi. Lohko G on niin kova ja tasainen, että lohkokakkosen pisteet eivät tule riittämään jatkoon.

Lohkovoitto vaatii tiistaina KalPan kolmen pisteen voiton Växjö Lakersista sekä keskiviikkona Adler Mannheimin kolmen tai kahden pisteen voiton Sparta Praguesta. Kun KalPa taisteli Lakersia vastaan hyvin tasapäisesti jo Ruotsissa ja kun Adler voitti Spartan jo kertaalleen, KalPan paikka Euroopan 16 parhaan seurajoukkueen pudotuspeleissä on täysin mahdollinen.

Savolaisyleisö saa nähdäkseen vierasjoukkueen paidassa pelaajan, johon sillä on poikkeuksellisen vahva tunneside. "Niiralan Maltsev", alias Tuomas Kiiskinen esiintyy Data Group Areenalla ensimmäisen kerran vierasjoukkueen pelipaidassa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Växjössä Kiiskisen nykykunto tuli hyvin selväksi: Lakers voitti ottelun 2-1 ja "Kisun" pisteet olivat 1+1.


#19 KalPa-paidassa Liigassa: Seitsemän kautta ja 371 ottelua, joissa pisteet 86+162=248.


Tuomas Kiiskinen, kuinka joukkueesi peli on sujunut?
 - Meillä on ollut hyvä alkukausi, hyvä aloitus. Muutamia vähän huonompia eriä on ollut ja on menetetty niiden takia pisteitä, mutta pääasiassa on pelattu hyvin. Aina on parantamisen varaa, mutta peli on aikataulussa.

Kuinka oma pelisi on kulkenut?
 - Runkosarjan alku on kulkenut pääasiassa mukavasti. Vähän erilaistahan peli täällä on, Suomessa peli on fyysisempää ja luistelu on aggressiivisempaa, Ruotsissa on vähän enemmän taitoa ja vähemmän taklauksia.

Miltä tuntui iskeä kiekko KalPan maaliin?
 - Vähän oli jännittynyt fiilis, varsinkin ennen peliä. Se maali tuli niin nopeasti ottelun alkuun ja yllätyksenä, ei meinannut sitä heti uskoa. Erilaistahan se on pelata kotikaupungin joukkuetta vastaan, niin pitkään olen pelannut siellä.

Miltä KalPan pelaaminen näytti?
- Ärsyttävähän sitä vastaan on pelata. Kuulin samaa vastustajilta kun pelasin itse siellä. Mutta hieno sitä peliä on itse olla pelaamassa. Olen iloinen kun KalPa on kääntänyt kurssinsa jo näin nopeasti ja on saanut hyvän alun. Hyvältä näyttää KalPan tekeminen omaan silmään.

Mitkä ovat fiilikset saapua Kuopioon vierasjoukkueen pelaajana?
 - Hyvät! Pääsee samalla käymään kotona ja näkemään paljon tuttuja. Outoahan se on pelata Niiralassa vierasjoukkueen paidassa. En tiedä vielä minkälainen fiilis on sitten pelipäivänä.

Minkälaista reaktiota odotat yleisöltä?
 - En oikeastaan minkäänlaista. Olen vain yksi vierasjoukkueen pelaajista. Sittenhän sen kuulee, tuleeko vihellyksiä vai mitä.

Liput kansainvälisen jääkiekkoviihteen pariin kannattaa varmistaa ajoissa, kätevästi netistä täältä!


Pääsylippujen hinnat:
 - Kaikki istumapaikat: 15 €
 - Aikuiset seisomaan: 10 €
 - Aleryhmät* seisomaan: 5 €
 - Pyörätuolipaikat (saattaja ilmainen): 7 €

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 7.10. klo 18.30 KalPa - Växjö Lakers  CHL
 - La 11.10. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium  <- 85-vuotisjuhlaottelu
 - Pe 17.10. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic