KalPan kotiotteluissa B-tasanteella palvelee Kuopion Jäätelökioskien jäätelöbaari

KalPa ja Kuopion Jäätelökioskit ovat tehneet yhteistyösopimuksen jäätelön myynnistä Data Group Areenalla kaudella 2014–2015. Jäätelöbaari palvelee asiakkaita B-tasanteella jokaisessa Liigan kotiottelussa. Jäätelöbaarista asiakkaat saavat herkulliset jäätelöannokset haluamillaan herkullisilla lisukkeilla tai perinteiset tötteröt kahvin kera.



- Halusimme olla mukana KalPa-perheessä ja samalla kehittää hallin palveluita. Laajat strösseli-, karkki- ja kastikevalikoimat jäätelön kanssa ovat saaneet positiivista palautetta, kertoo Kuopion Jäätelökioskit Oy:n toimitusjohtaja Allu Koskinen.

Lauantaisin jäätelöbaari järjestää lapsille erilaisia pelejä ja tekemistä. Lauantaina 20.9. B-tasanteella on lapsille pingistä sekä ilmakiekkoa.

Lisäksi jäähallin KalPa Shopista tarjoushintaan tässä ottelussa lasten pieni lippu 5 € (norm. 8 €), KalPa snapback 14 € (norm. 24 €) sekä T-paita Artturi Lehkonen 10 € (norm. 22 €).

KalPan kausikorttilaiset saavat B-tasanteen jäätelöbaarista seuraavat edut:

Kingis-puikko 2 € (norm. 2,4 €) ja Kingis-puikko ja kahvi 3,5 € (norm. 4,4 €). Kausikortti tai kausikorttilaisten etupassi esitettävä ostosten teon yhteydessä. Huom. edut ovat vaihtuvia, kysy lisää jäätelöbaarista. Tervetuloa herkuttelemaan!


Tervetuloa Data Group Areenalle KalPan viihdyttäviin kotiotteluihin!