Ennakko: Perjantaina KalPa-JYP ja loistava kotiyleisö, tule näe ja koe!

Data Group Areena: KalPa - JYP pe 23.1. klo 18.30. Otteluisäntä: Kuopion kaupunki.

Edellisissä otteluissaan KalPa otti voitot pudotuspeliviivan alapuolelta löytyvistä TPS:stä ja Pelicansista sekä venyi pisteeseen HPK:n vieraana. Tämä tarkoittaa sitä, että tavoite palauttaa pudotuspelit Kuopioon näyttää 17 kierrosta ennen runkosarjan päätöstä hyvältä. Sen sijaan pudotuspeliviivan yläpuolella on todella tasaista ja KalPa ja JYP ovatkin nyt peräkkäin, sijoilla 4. ja 3.

Joukkueet kohtaavat toisensa Veikkauskierroksilla perjantaina Kuopiossa ja lauantaina Jyväskylässä. Näissä otteluissa ei kuitenkaan ajatella sarjataulukkoa, vaan kyseessä on taistelu Keski-Suomen herruudesta. Kolmen ottelun jälkeen voitot ovat savolaisille 2-1 ja Veikkauskierrosten myötä keskinäisiä otteluita tulee olemaan runkosarjassa seitsemän, joten paremmuuteen vaaditaan neljä voittoa.

KalPan voittaessa perjantaina olisi JYPin otettava kolme pakkovoittoa yltääkseen vielä Keski-Suomen herruuteen ja KalPan voittaessa viikonvaihteen molemmat ottelut, olisi tämän kauden paremmuus jo selvillä. Mikäli JYP vie perjantaina, ovat voitot tasan ja kaikki olisi jälleen auki. Jyväskyläläisten voittaessa molemmat ottelut olisi puolestaan KalPa kahden pakkovoiton edessä. Asetelmat ovat mielenkiintoiset!

Viime kaudella JYP oli kolme kertaa yhden maalin parempi, mutta heti syyskuussa KalPa osoitti jotta nyt kyseessä ovat uusi kausi ja uusi KalPa. Niiralan isännät tasoittivat ottelun ajassa 58.22, iskivät voittomaalin heti perään aikaan 58.58 ja voitto kirjattiin luvuin 3-2. Marraskuussa Jyväskylässä KalPa kilisytti maalikehikoita ja onnettaren lievällä avustuksellakin isännät 3-0 voittoon. Tammikuun alussa Kuopiossa KalPa palasi jälleen kuskin paikalle ja otti 4-2 voiton.

2.1. oli niin ikään perjantai, tunnelma Data Group Areenalla oli erinomainen ja KalPa juhli kotiyleisönsä edessä maukasta voittoa JYPistä. Kuinka käy nyt? Tunnelma on aivan eri tasoa paikanpäällä, tervetuloa!

HUOMIO! Perjantaina ennen ottelua, ottelun aikana ja myös ottelun päätyttyä A- ja B-ovien lipunmyynneillä on voimassa herkullinen tarjous: Istumapaikka tiistain 27.1. KalPa-Ässät otteluun sekä McDonald´s aterialahjakortti yhteishintaan vain 16 euroa! Lue lisää täältä.


Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Miniperhelippu (1+1) 40 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 76 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Pregame show:
Monttu Pubissa nähdään klo 18.00 alkaen Pregame show, luvassa vaihtuva vieras, haastattelijana on Juha Jylhäsalmi. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


Tikkakilpailu:
Monttu Pubissa voi osallistua klo 17.45-18.15 Data Groupin tikanheittokilpailuun.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa miehet sairastuvalta, maalivahti Eero Kilpeläinen sekä puolustaja Juuso Riikola.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 23.1. klo 18.30 KalPa - JYP  Premium  <- Veikkauskierros
 - Ti 27.1. klo 18.30 KalPa - Ässät  Supersaver
 - Ti 10.2. klo 18.30 KalPa - HIFK  Premium