Ennakko: Lauantain Järvi-Suomen derby KalPa-JYP on rikkomassa yleisöennätyksen, tule ajoissa!

Data Group Areena: KalPa - JYP la 28.2. klo 17.00. Otteluisäntä: PONSSE

Tällä kaudella Järvi-Suomen derbyjä nähdään tammikuun Veikkauskierroksen myötä seitsemän. Kuudesta jo pelatusta ottelusta KalPa on voittanut neljä ja JYP kaksi, joten Järvi-Suomen herruus Liiga-kaudella 2014-2015 on Pohjois-Savossa. Neljällä viimeisellä kaudella KalPa on vienyt Järvi-Suomen herruuden peräti kolme kertaa.

Kuopiossa KalPa ja JYP ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa, ja kotiyleisö on saanut tuulettaa voittoa rakkaasta vihollisesta jokaisella kerralla. Näille kotivoitoille yhteistä on ollut se, että tunnelma Data Group Areenalla on ollut erinomainen ja kotiyleisö on ollut KalPalle se kuudes kenttäpelaaja.

Runkosarjan viimeisen Järvi-Suomen derbyn panokset ovat kovat! Ennen KalPan torstain ja JYPin perjantain otteluita KalPa on sarjataulukossa kolmas ja JYP viides, ero on ainoastaan yksi piste. Taistelu suorasta pudotuspelipaikasta on äärimmäisen tasaista ja armottoman kovaa. Kyseessä on klassinen kuuden pisteen ottelu!

Viime kauteen nähden KalPan sensaatiomainen menestys tällä kaudella, kevään lähestyminen, lauantai-ilta ja Järvi-Suomen derby ovat saaneet savolaiset lippukaupoille sankoin joukoin jo nyt. Lipunmyynnin tahti ennakoi lauantain ottelusta kauden savolaista yleisöennätystä, joka on tällä hetkellä 4411 katsojaa.

Istumapaikat hupenevat, varmista oma paikkasi ajoissa täältä. Huomio, yleisöä on saapumassa Data Group Areenalle todella paljon, joten suosittelemme katsojia saapumaan paikalle normaalia aiemmin.

Puolesta Savonmaan.



Kauden edellisissä KalPa-JYP otteluissa Musta Verkosto on ollut luomassa erinomaista tunnelmaa, tässä tuuletetaan kauden kolmatta kotivoittoa jyväskyläläisistä. Nouseeko myös neljännen ottelun päätyttyä kulmakatsomon ylle keltainen konfettisade? Tervetuloa tunnelman ytimeen, kulmakatsomo C5:een!


Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Miniperhelippu (1+1) 40 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 76 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Pregame show:
Monttu Pubissa nähdään klo 16.30 alkaen Pregame show, luvassa vaihtuva vieras, haastattelijana on Juha Jylhäsalmi. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


Tikkakilpailu:
Monttu Pubissa voi osallistua klo 16.15-16.45 Data Groupin tikanheittokilpailuun.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt tshekkitähti Michal Birner ja maalivahtivalmentaja Ilpo Kauhanen.


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
 - La 28.2. klo 17.00 KalPa - JYP  Premium
 - To 5.3. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Classic
 - Ma 9.3. klo 18.30 KalPa - Lukko  Classic