Ennakko: Alla upea voitto, edessä kauden tärkein kotiottelu torstaina, vastassa Sport

Data Group Areena: KalPa - Sport to 12.2. klo 18.30. Otteluisäntä: LähiTapiola.

KalPan tuloskunto on lupaavassa nousussa, alla on kaksi upeaa voittoa Liigan kärkijoukkueista, vieraissa JYPistä ja tiistaina kotona HIFKistä.

Torstaina edessä on kauden tärkein kotiottelu! Kun runkosarjaa on jäljellä enää noin viidesosa, tästä eteenpäin jokainen ottelu on kauden tärkein ottelu, sillä taistelu suorasta pudotuspelipaikasta on niin kovaa.


Torstaina maalin eteen on jälleen mentävä maksamaan hintaa kuten
Kasperi Kapanen teki joukkueiden kohtaamisessa Kuopiossa marraskussa.


Tammikuussa kotiyleisö loi Data Group Areenalle parhaimmillaan todella hyvän tunnelman myös arkiotteluissa, mistä KalPa sai lisää energiaa ja tuloksena oli tärkeät kotivoitot HPK:sta ja Tapparasta. Nyt kotiyleisön paikalle sankoin joukoin saapumista ja mukana elämistä tarvitaan taas! Taistellaan yhdessä voitto kauden tärkeimmästä kotiottelusta!

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo myös se, että Sport johtaa KalPaa kauden keskinäisissä voitoissa 2-1. Marraskuussa Kuopiossa KalPa voitti 5-0, mutta joulukuussa Sport oli parempi kotonaan 3-2 ja tammikuussa nyt lukemin 4-2. On aika tasoittaa keskinäiset voitot - ja ottaa pudotuspelipaikasta taistelun kannalta erittäin tärkeet pisteet!

Ottelu on toista kautta käytössä olevan lippuhinnoittelun mukainen Supersaver-kategorian ottelu. Paikanpäälle pääsee superedullisesti! Istumaan alkaen 14 eurolla ja hyökkäspäätyynkiin vain 16 eurolla. Lisäksi 1+1 lapsi-vanhempi lippu istumaan yhteensä 20 euroa ja 2+2 / 1+3 perhelippu 48 euroa. Seisomaliput alkaen ainoastaan 5 euroa.




Pääsylippujen hinnat alkaen Supersaver-ottelu:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 20 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 48 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa kaksi keskushyökkääjää, Saku Kinnunen ja Arttu Ilomäki.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - To 12.2. klo 18.30 KalPa - Sport  Supersaver
 - Ti 17.2. klo 18.30 KalPa - TPS  Supersaver
 - Pe 20.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic