SSK 9 lauantaina 14.1. Helsingissä - tutustu infopakettiin - ja tule paikanpäälle!

KalPan kannattajayhteisö Mustan Verkoston järjestämä, perinteinen Suuri Savolainen Kokoontuminen tulee taas! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille KalPa-kannattajille ympäri Suomea.

SSK 9 järjestetään Helsingin jäähallissa lauantaina 14.1., Liiga-ottelun HIFK-KalPa yhteydessä. Ottelu alkaa kello 17.00, jäähallin ovet aukeavat kello 16.00.


Tule sinäkin satojen KalPa-kannattajien keskelle hakemaan voittoa Helsingin kirkkaiden valojen loisteesta!

KalPa-kannattajien katsomonosat ovat E1 ja E2. Kaikkien KalPa-kannattajien toivotaan hankkivan liput näihin katsomonosiin tai niiden välittömään läheisyyteen.

SSK sisältää myös tällä kertaa KalPa-kannattajien omat etkot, jotka järjestetään viime vuoden tapaan paikkana Pepe´s Bar, Helsingin jäähallissa katsomonosien E1 ja E2 takana. Etkot alkavat ovien auetessa ja luvassa on kaksi mielenkiintoista haastattelua. Kannattajien eteen saapuvat entinen KalPa-pelaaja, nykyinen KalPan pelaajakoordinaattori ja Nashville Predatorsin kykyjenetsijä Janne Kekäläinen sekä jo kuudenteen SSK-otteluunsa joukkueensa johdattava KalPan päävalmentaja Pekka Virta.


Savolaisille on luvassa jälleen omat, tunnelmaa nostattavat etkot. Vuosi sitten vieraana oli Juha Tuohimaa.

Etkojen yhteydessä on jälleen KalPa Shopin myyntipiste. Luvassa on kauden suosituimpia tuotteita sekä tarjouksia, myös suosittuja game worn -pelipaitoja.

Pukukoodi on keltainen ja musta. Päälle siis pelipaita, huppari, t-paita, mikä vain - tai hanki parempaa päälle pantavaa paikanpäällä KalPa Shopilta!

Tervetuloa viihtymään satojen KalPa-kannattajien keskelle, jo yhdeksänteen Suureen Savolaiseen Kokoontumiseen!