Pelicans tyly isäntä Lahdessa, KalPan syyskaudelle kehno päätös

Pelicans-KalPa 4-0 (1-0, 1-0, 2-0)

Tilastot täältä

KalPan ja Pelicansin kauden neljännestä kohtaamisesta ei jäänyt kuopiolaisille paljoakaan käteen. Pelicans oli koko illan halukkaampi joukkue, eikä KalPa saanut tänään parastaan irti. Pelicans pystyi luomaan liikaa ylivoimahyökkäyksiä ja käytti paikkansa tehokkaasti, kun taas KalPan hyökkäyspelaaminen oli väkinäistä, eikä kiekkoa saatu muutamasta huippupaikasta sisään.

Pelicans aloitti maalinteon avauserässä ensimmäisellä ylivoimallaan, kun Justin Hodgman survoi irtokiekon maalin edestä sisään. KalPalta paras paikka aukesi Jaakko Rissaselle, joka kuitenkin laukoi avopaikasta yli maalin.

Pelicans sai toisen erän lopussa hyvän pyörityksen aikaan. Hodgman löysi hyvällä syötöllä vapaan Antti Tyrväisen, joka tälläsi lahtelaiset 2-0 -johtoon juuri ennen toisen erän päätöstä.

KalPa ei saanut kolmanteen erään haluamaansa starttia, sillä keskelle KalPan puolustusaluetta vapaaksi jäänyt Ben Blood lisäsi Pelicansin johtoa jo kolmeen maaliin. Muutama minuutti tästä Morten Poulsen yllätti Niko Hovisen vielä kertaalleen. KalPa haki vielä rohkeasti kavennusmaalia ilman maalivahtia, mutta lisäosumia Lahdessa ei nähty.

KalPa on kaiken kaikkiaan suoriutunut syyskaudesta loistavasti, 32 ottelun jälkeen pistepussissa on 65 pistettä ja sijoitus sarjataulukossa on komeasti toinen.

- Ke 28.12. klo 18.30 KalPa-Ässät  <- Osta liput!
 - To 5.1. klo 18.30 KalPa - TPS  <- Osta liput!