Päävalmentaja Pekka Virran ajatuksia ja kokoonpano kauden avausotteluun

KalPa pelaa kauden 2016-2017 avausottelun tänään Joensuun jäähallissa, missä vastaan asettuu SaiPa. Myös SaiPalle ottelu on kauden ensimmäinen. Nämä kaksi ovat Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin Liiga-seuroista ne kaksi osuvinta, sillä SaiPa on tunnetusti Etelä-Karjalasta ja KalPan juuret ovat Karjalassa, Sortavalassa.


Keltaiset ja mustat kentälliset yhdistyvät tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella keltaiseksi joukkueeksi.

Seuraavassa päävalmentaja Pekka Virran ajatuksia kauden ensimmäisen pelipäivän aamujään jälkeen, olkaa hyvä.

- Kiva päästä pelaamaan. Varmasti mielellään meidänkin joukkue pääsee jo pelaamaan.

- Nuoret saavat tänään peliaikaa myös, saadaan heti lisää informaatiota siitä missä he menevät tällä hetkellä. He ovat osa tulevaa kautta, saadaan sieltä puolelta leveyttä tuohon rinkiin.

- Osa kokeneista pelaajista jää Kuopioon, saavat vetää hyvän harjoituspäivän ja ovat valmiita pelaamaan perjantaina kotiyleisön edessä. Ketkä lähtevät tänään mukaan, saavat myös peliaikaa, ketään ei oteta mukaan vain aistimaan ilmapiiriä. 

- Aina mennään voittamaan, kun lähdetään pelaamaan. Ei ole ystävyysotteluita tai harjoitusotteluita, lähdetään voittamaan ja pelaamaan täysillä. Toinen tärkeä asia on se, että mikäli pelin sisällä tapahtuisi yllättäviä asioita, ottelu alkaisi ratketa suuntaan tai toiseen, että haetaan vaihto toisensa jälkeen ehjää suoritusta. Siitä saadaan paljon tietoa, paineen alla tehdystä työstä, tärkeää dataa kuinka kohdistetaan seuraavan viikon harjoitteita ja kehitytään.


KalPan kokoonpano:
91 Keränen - 11 Vainiola - 40 Nuutinen
57 Lyytinen - 6 Ruuskanen

42 Jokinen - 14 Sebok - 13 Mankinen
50 Riikola - 3 Lukka

53 Mutanen - 20 Kokkola - 38 Nevalainen
7 Mikkola - 9 Sopanen

10 Nikko - 61 Pitkänen - 82 Ruuttu

30 Godla
(37 Kilpeläinen)

KalPa - SaiPa Joensuun jäähallissa keskiviikkona 10.8. kello 18.30. Ottelun järjestää Jokipojat. Jokipoikien, KalPan ja SaiPan kausikorteilla ei sisäänpääsyä otteluun.