Mieletön konserttitarjonta Kuopiossa! Näe Apulanta ja JVG marraskuussa ja Marco Hietalan tähdittämä Raskasta Joulua -konsertti joulukuussa!

I love Kuopio Festivalissa perjantaina 4.11.2016 esiintyy Suomen huippunimet: valovoimainen rap-duo JVG sekä Suomen rocksuuruus Apulanta. Osta lippusi ajoissa ja varmista paikkasi alkutalven kovimpaan ja suurimpaan konserttielämykseen! Konsertti on ikärajaton!
 

Jäähallikonsertit ja konserttisalit loppuunmyynyt Apulanta ensi kertaa I Love Kuopio Festivalissa!

Massiivisen ja loppuunmyydyn konserttisalikiertueen tehnyt Apulanta on tänä vuonna I Love Kuopio Festivalin toinen esiintyjistä! Apulannan rockura on vertaansa vailla - yhtye on julkaissut urallaan 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, ja lukuisan määrän sinkkuja. Kirsikkana kakun päällä syyskuussa saa ensi-iltansa bändin alkuaikoihin keskittyvä elokuva Teit meistä kauniin.

Katso elokuvan teaserit tästä ja tästä.

JVG:n kaksikko Hehkuu suosiossa

Helsinkiläinen erittäin kovassa nosteessa oleva rap-duo on toinen I Love Kuopio Festivalin kovista nimistä! Tämä kaksikko ei jää Apulannalle kakkoseksi vaan myi Hartwall-areenan jäähallikonserttinsa loppuun vain päivässä! JVG on eittämättä lunastanut paikkansa Suomen suurimpien poptähtien joukkossa ja kaksikon biisit tähdittävät runsaasti radioiden soittolistoja, uusimpana singlenä Hehkuu, joka on tällä hetkellä komeasti Suomen virallisen listan ykkössijalla!

Kaikki liput vain 39 euroa!

Nyt tätä herkkua on tarjolla hurjan edulliseen hintaan ja liput I Love Kuopio Festivaliin maksavat VAIN 39 euroa! Permantolipulla pääsee nauttimaan tunnelmasta aivan lavan eteen ja katsomon puolella numeroidut istumapaikat takaavat oman paikan konsertin alusta loppuun.

Älä viivyttele vaan osta liput I Love Kuopio Festivaliin ennen kuin tämäkin tapahtuma myydään loppuun! Hanki liput I Love Kuopio Festivaliin suoraan täältä.

VUODEN PARAS JOULUKONSERTTI SAAPUU KUOPIOON! RASKASTA JOULUA -KONSERTIN KEULASSA MARCO HIETALA

Suuren suosion saanut Raskasta Joulua -konsertti kajauttaa raskaammat joululaulut ilmoille Kuopion jäähallissa lauantaina 10.12. ja tänä vuonna konsertin kirkkaimpana tähtenä nähdään kaupungin oma poika, hiljattain 50 vuotta täyttänyt, Marco Hietala!



Marco Hietalan Nightwish on kaikkien aikojen menestynein suomalainen rockyhtye ja Hietalan upeaa tulkintaa on nyt tarjolla Raskasta Joulua -konsertissa, kun tunnelmalliset ja perinteiset joululaulut esitetään raskaammalla tyylillä.

Hietalan lisäksi konsertissa nähdään upea kattaus muita rock- ja metallitähtiä, joten tiedossa on taatusti mahtavaa menoa ja tunnelmaa! Lue lisää täältä.
 

Liput myynnissä nyt!

Raskasta Joulua -konserttiin on tarjolla permanto- ja istumapaikkalippuja hintaan 38,50 €. Permannolla fiilistelet konsertista aivan tapahtumien keskipisteessä ja istumapaikat tarjoavat nautinnon omalta paikalta käsin.

Rokkaa suoraan lippuostoksille tästä.

Keskity nauttimiseen ja varaa VIP-paikat konsertteihin!



I Love Kuopio Festivaliin ja Raskasta Joulua -konserttiin on tarjolla myös erittäin laadukkaita ja viihtyisiä VIP-tiloja niin suuremmille ryhmille kuin myös muutaman hengen juhlaporukoille. Jätä suunnittelu meille ja keskity itse nauttimiseen ja varaa VIP-paikat konsertteihin! Ilta sujuu loistavasti oman porukan kesken hyvän musiikin tahdissa tunnelmoiden ja samalla nauttien herkullisesta VIP-menusta.

Tarkemmin tarjolla oleviin VIP-tiloihin voi käydä tutustumassa täältä ja täältä. I Love Kuopio Festivalin osalta aitiot on myyty jo loppuun, joten varausten suhteen ei tule aikailla!

VIP-tilavaraukset toimiston aukioloaikoina puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi