Liiga-syksyn sensaatiopelaaja Matias Myttynen jatkaa KalPassa

KalPa on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Liiga-syksyn sensaatiopelaajaksi luonnehditun, pistepörssissä jo sijalle yhdeksän nousseen keskushyökkääjä Matias Myttysen (26) kanssa.

Myttynen saapui KalPaan kuukauden try out -sopimuksella Liiga-avauksen jälkeisellä viikolla ja myöhemmin seura lunasti sopimuksessa olleen option loppukaudesta. 27 Liiga-ottelussa keskushyökkääjä on tehnyt pisteet 8+15=23 ja tehotilaston lukema on +9. KalPan sisäisessä pistepörssissä hän on toisena, nyt A-maajoukkueen mukana olevan Jesse Mankisen jälkeen.


Perjantai-illan Liiga-ottelussa Data Group Areenalla Myttynen kantaa jo KalPan kultaista kypärää.

 - Matiaksella on nykykiekon vaatimuksiin keskushyökkääjäksi todella hyviä ominaisuuksia, hän on isokokoinen, hyvin liikkuva, taitava ja pelaa vahvasti kahteen suuntaan. Tottakai olemme iloisia, että hän halusi jatkaa Kuopiossa ja näki KalPan oikeaksi paikaksi mennä uralla eteenpäin, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

 - Matias tulee olemaan isossa roolissa tulevien kausien joukkueissamme. Ensi kauden joukkueen rakentaminen etenee kokonaisuutena hyvin ja pystymme julkistamaan lisää tämän vahvan syksyn pelanneen joukkueen pelaajien jatkosopimuksia jo lähiaikoina.

KalPa julkisti Myttysen jatkosopimuksen Data Group Areenan mediakuutiolla, Liiga-ottelun KalPa-Pelicans ensimmäisen erän pelikatkolla. Mikäli alla oleva video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen KalPan YouTube-kanavalla täällä.