Lauantain kolmas finaali Tampereelta näytetään screenillä Kuopion torilla!

Ennätyslukemiin kohonnut KalPa-huuma näkyy ja kuuluu Kuopiossa monin eri tavoin!



Tampereella pelataan lauantaina 22.4. Liigan kolmas finaali Tappara-KalPa. Tämä ottelu esitetään nyt Kuopiossa suuren maailman tyyliin isolta screeniltä kaupungin sydämessä, eli torilla. Tapahtuman mahdollistaa Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Ottelu alkaa kello 17.00 ja lähetys alkaa jo kello 16.30. Tapahtuman juontaa KalPan kotiotteluista tuttu Juha Jylhäsalmi. Paikalla ovat myös Ruusteri sekä KalPa Shop.

 - Idea lähti siitä, kuinka hetkessä liput kotiotteluihin näihin finaaleihin myytiin loppuun. Kuinka he, ketkä jäivät ilman lippuja, pääsevät nyt nauttimaan tunnelmasta? Baarit ja ravintolat näyttävät kyllä ottelut, mutta lapset, nuoret ja perheet eivät pääse niihin katsomaan. Lähdettiin selvittämään tällaista ideaa, ja tosi nopeasti selvisikin jo, että se voisi olla mahdollista. Ja tässä sitä nyt ollaan! Nopeasti saimme hyvässä yhteistyössä eri tahojen kanssa aikaan tällaisen kisakatsomon, kertoo Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Tilla Martikainen.