KalPan kaikkien aikojen menestyksekkäin kausi on päättynyt, Liiga-mitalin väri on hopea

Kuopiossa pelatun Liigan kuudennen finaalin päättyminen vierasvoittoon tiesi sitä, että KalPan edustusjoukkueen mitalin väriksi varmistui hopea. Suomen mestari Liiga-kaudella 2016-2017 on Tappara.

Vuonna 1929 Sortavalassa, Sortavalan Palloseurana perustettu seura siirtyi vuonna 1945 jatkosodan päätyttyä Kuopioon. Vuonna 1946 uuden kotikaupungin myötä nimeksi vaihtui Kalevan Pallo ja vuonna 1947 seura otti lajivalikoimaansa jääkiekon.

Jääkiekon pääsarjassa kuluva kausi on KalPalle 26. ja kaikki sarjatasot jääkiekossa huomioiden kausi on jo 61. Mitalipeleihin seura ylsi nyt viidennen kerran. Palkintokaapista löytyvät SM-hopea keväältä 1991, SM-pronssi keväältä 2009 ja nyt siis myös SM-hopea keväältä 2017.

Kuluva kausi oli KalPalle seurana kaikkien aikojen menestyksekkäin. Kun jääkiekon Suomen mestaruudesta pelattiin kuudessa sarjassa eli Liiga, naisten SM-sarja, Nuorten SM-liiga, B-nuorten SM-sarja, B2-nuorten SM-sarja ja C-nuorten SM-sarja, KalPa-perheeseen tuli tänä keväänä peräti neljä SM-mitalia. Naiset ja B2-nuoret voittivat SM-pronssia, B-nuoret Suomen mestaruuden ja nyt edustusjoukkue SM-hopeaa, joka oli samalla seurahistorian 19. SM-mitali.

KalPa Hockey Oy kiittää kaikkia jääkiekkokaudella 2016-2017 KalPa-perheen menestystä mahdollistaneita henkilöitä!