KalPan CHL-lohkoon arvottiin Skellefteå AIK ja Vienna Capitals

Champions Hockey League kauden 2016-2017 lohkot arvottiin tänään Sveitsin Zürichissä. KalPan alkulohko on N, vastustajina ruotsalainen Skellefteå AIK ja itävaltalainen Vienna Capitals.

Skellefteå AIK on noussut sekä ruotsalaisen että eurooppalaisen jääkiekon suurseuraksi. Pohjoisruotsalaiset ovat voittaneet SHL:n runkosarjan neljä kertaa peräkkäin ja yltäneet finaaliin peräti kuusi kertaa peräkkäin, voittaen kaksi Ruotsin mestaruutta. Joukkue on tunnettu erittäin laadukkaasta juniorituotannostaan.

Vienna Capitals sijoittui päättyneellä kaudella EBEL-liigan runkosarjassa kolmanneksi, mutta kausi päättyi tällä kertaa jo puolivälierissä. Keväällä 2013 wieniläiset pelasivat finaaleissa. KalPa on kohdannut Vienna Capitalsin kansainvälisissä otteluissa aikaisemminkin ja joukkue on kovien kanadalaisvahvistustensa johdolla mielenkiintoinen vastustaja myös nyt.

CHL:n lohkojen otteluohjelma varmistuu toukokuun alkupuolella ja siitä tiedotetaan samantien.

KalPan kausikorttilainen saa enemmän! Hankkimalla kausikortin kaudelle 2016-2017, näet sillä Liigan runkosarjan kotiotteluiden lisäksi myös CHL:n lohkovaiheen kotiottelut. Kausikortit alkaen vain 39 € / kk! Lisää tietoa kausikorteista täällä.