KalPalle historian 16. SM-mitali? Naisten pronssiottelu KalPa-HPK lauantaina

KalPa pelasi Espoo Unitedin kanssa tasaisen ja täyteen viiteen otteluun venyneen välieräsarjan naisten SM-sarjassa. Kuten sarja, myös sen ratkaiseva ottelu oli hyvin tasainen. Viidennen ottelun loppulukemat 2-1 tarkoittivat sitä, että United eteni loppuotteluihin ja KalPa päättää kautensa pronssiotteluun.

Pronssiottelussa runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut KalPa saa vastaansa runkosarjassa viidenneksi sijoittuneen HPK:n. Pronssiottelu pelataan runkosarjassa paremmin sijoittuneen KalPan kotijäällä, Data Group Areenalla lauantaina 11.3. kello 12.15. Otteluun on vapaa pääsy.

Mikäli ottelu on kolmen erän jälkeen tasan, pelataan jään ajamisen jälkeen yksi jatkoerä. 20 minuuttia kestävä jatkoerä pelataan kolmella kolmea vastaan eli jatkoerä ei pääty ensimmäiseen tehtyyn maaliin, vaan peliajan täyttymiseen. Mikäli ottelu on jatkoerän jälkeen tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla.

Mitali olisi varmistuessaan KalPalle sen historian 16. Tähän astisista mitaleista kaksi on naisten voittamia, peräkkäisinä keväinä 1995 ja 1996.