Jukurit jälleen KalPaa vahvempi Mikkelissä

Jukurit-KalPa 3-2 ja (0-0, 1-1, 1-1, 1-0)

Tilastot täältä

KalPa ja Jukurit olivat kohdanneet tällä kaudella ennen Tapaninpäivän mittelöä kolmesti. Näistä pisteet olivat menneet mikkeliläisille tylysti 7-2.

Ottelun avauserä oli todella vauhdikas ja viihdyttävä, vaikka maaleja ei nähty. KalPalta paras maalintekopaikka syntyi Janne Keräselle, joka ei kuitenkaan onnistunut läpiajostaan.

Jukurit aloitti maalinteon toisessa erässä, kun Teemu Tallberg suti irtokiekon maalin edustalta sisään. KalPa tasoitti erän loppupuolella, kun Jussi Timosen viivakuti kimposi päätylaudan kautta ohi hölmistyneen Jukuri-vahti Sami Rajaniemen. KalPa sai erän lopussa kokeilla ylivoimaa, mutta Jukurien alivoimapeli toimi moitteettomasti.

KalPa siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon päätöserän alkupuolella, kun Mikko Nuutisen terävä rannelaukaus yllätti Rajaniemen. Jukurit sai ylivoiman heti KalPan osuman jälkeen ja käytti sen hyväkseen. Janne Ritamäki laukoi riparista kiekon verkkoon. KalPa sai erän viimeisillä minuuteilla hyvää pyöritystä Jukurien päätyyn, mutta maalia ei saatu tehtyä, joten suuntana oli jatkoaika.

Jatkoajalla KalPan Arttu Ilomäellä oli avopaikka ratkaista ottelu läpiajosta, mutta Rajaniemi veti pidemmän korren. Kun jatkoaika oli ehtinyt vanheta reilut kaksi minuuttia, Jukurit ratkaisi ottelun. Miika Roine tarjoili ja Zach Budish iski kiekon maaliin.

Ottelu oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen ja laadukas. KalPa antoi Jukureille kauden aikaisempien kohtaamisten tapaan turhan paljon ylivoimahyökkäyksiä, mutta pystyi vastapainoksi luomaan myös riittävän määrän maalipaikkoja ottelun voittamiseen. KalPan maalilla Denis Godla pelasi loistavan ottelun ottaen useammankin paraatipelastuksen.

- Ke 28.12. klo 18.30 KalPa-Ässät  <- Osta liput!
 - To 5.1. klo 18.30 KalPa - TPS  <- Osta liput!