#44-illan VIP-tilat myytiin loppuun vuorokaudessa - nyt myynnissä uusi #44-VIP, toimi pian!

Kimmo Timosen pelinumeron jäädytys lauantaina 3.12. julkistettiin tiistaina ja VIP-tilojen kysyntä oli niin rajua, että kaikki noin 300 VIP-paikkaa myytiin loppuun vuorokaudessa. 

Pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Maccoy Marketing Oy:n kanssa KalPa pystyy vastaamaan kovaan kysyntään nyt 200 uudella VIP-paikalla. Data Group Areenan viereen nousee lähempänä ajankohtaa Suomeen saapuva, uusi ja tyylikäs, iso mustakeltainen alumiiniprofiiliteltta. Kokonaisuus sisältää lattiallisen ja lämmitetyn tilan, ruokailun pöydissä, VIP-menun, VIP-passin ja istumapaikat otteluun katsomoihin D3 / C3 sekä tilassa VIP-isännän ja KalPa-valmentajan haastattelun.


Uusi teltta on vielä työn alla tehtaalla, mutta tässä jo suuntaa antava kuva tulevan #44-VIP:n puitteista.

- Viime kaudella #24-illan maailmanluokan show ja kylmät väreet aiheuttanut tunnelma olivat Kuopiossa uutta. Sen illan ainutlaatuisuuden kokeneet haluavat aivan varmasti kokea myös #44-illan, ja tämä näkyi kysynnässä, se oli niin kovaa, kertoo myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

- KalPan laajasta yhteistyökumppaniverkostosta löytyvät Pohjois-Savon merkittävimmät yritykset. Hyödynsimme omaa verkostoamme ja alle vuorokaudessa pystyimme löytämään yhdessä Maccoy Marketing Oy:n kanssa erinomaisen ratkaisun tarpeisiimme. Näin verkostomme parhaimmillaan toimii, tuoden lisäarvoa niin ostajalle kuin myyjälle!

#44-VIP-paketit 100 € + alv. / henkilö. Varaukset tiia.tanskanen@kalpa.fi / 044-787 1107.