Yritysmyynti aikataulussa, PeeÄssä ja Trust Kapital Group uudet pääyhteistyökumppanit

KalPa on perinteisesti juhannuksen alla kertonut sidosryhmilleen kuinka kevään yritysmyynti on sujunut. 


"Olemme aikataulussa"

 - Tänä keväänä on ollut mukava kiertää yhteistyökumppaneiden luona hyvän kiekkokauden jälkeen. Saimme palautettua viime kaudella uskottavuuden ja se on näkynyt positiivisesti neuvotteluissa. Haemme pientä kasvua ja tällä hetkellä tavoitteesta on koossa 85 %, joten olemme aikataulussa, kertoo myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

 - En tiedä miten osaisi tarpeeksi kiittää meidän erittäin sitoutunutta yhteistyökumppaniverkostoa. Iso kiitos taas ja rentouttavaa lomaa!


Paitsi joukkueen, myös ensiarvoisen tärkeän yhteistyökumppaniverkoston rakentaminen etenee aikataulussa.


Kaksi uutta pääyhteistyökumppania

KalPa saa ensi kaudelle kaksi uutta pääyhteistyökumppania. Ne ovat Osuuskauppa PeeÄssä sekä Trust Kapital Group.

 - Olemme olleet jo vuosia KalPa-perheen kumppanina. Viime kaudella jälkipelit palasivat legendaariseen Amarilloon ja kun nyt tuli tällainen mahdollisuus laajentaa yhteistyötä entisestään, meille oli heti selvää, että emme halua jättää tätä tilaisuutta käyttämättä, kommentoi PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen.

 - Yhteistyösopimuksella halutaan muun muassa tukea pohjoissavolaista jääkiekkoperinnettä ja toimia yhdessä Pohjois-Savon hyväksi. Asiakasomistajille tarkoitettu Omistajakatsomo on tärkeä osa yhteistyötämme ja tuo etuja meidän omistajillemme jokaiseen kotiotteluun. Lisäksi olemme mukana KalPan syksyllä alkavalla koulukiertueella.

KalPalla on ensi kaudelle 19 pääyhteistyökumppania. Ne ovat Olvi, Kuopion Energia, Ponsse, Savon Sanomat, Carlson, Data Group, Kuopion kaupunki, Bauer, Pohjois-Savon Osuuspankki, Grano, YIT, Keitele Forest, Cumulus, Lippupalvelu, Laakkonen, Terveystalo, Powerflute, Osuuskauppa PeeÄssä, Trust Kapital Group.


Vaihdoksia lipunmyyntipaikkoihin
 
PeeÄssän pääyhteistyökumppaniksi nousemisen myötä paikallisissa lipunmyyntipisteissä on vaihtuvuutta ensi kaudelle. Uudet lipunmyyntipisteet ovat Prisma Kuopio, ABC Niirala sekä ABC Pitkälahti. Lipunmyynti jatkuu entiseen tapaan tulevalla kaudella KalPa Pro Shopilla, Sokoksella ja Lippupalvelun verkkopalvelussa että Lippukaupoissa ympäri Suomea. Katso lisätiedot täältä

 
Lipunmyynti Liiga-otteluihin alkaa 1.9.
 
Lipunmyynti perjantaista lauantaihin 14.-15.8. pelattavaan Savon Sanomat -turnaukseen (KalPa, SaiPa, Blues, Sport) alkaa perjantaina 7.8.klo 9.00.

Liput lauantaina 22.8. (Ocelari Trinec) ja sunnuntaina 30.8. (Stavanger Oilers) pelattaviin Champions Hockey Leaguen lohkovaiheen kotiotteluihin tulevat myyntiin maanantaina 17.8. klo 9.00.
 
Lipunmyynti Liigan runkosarjan kaikkiin kotiotteluihin alkaa tiistaina 1.9. klo 9.00.

Uutta runkosarjan lippuhinnoitteluun tuo S-etukortilla ennakkoon saatava istumapaikka katsomonosiin A4-A5, hintaan vain 14 euroa. Katso lisää S-etukorttiedusta ja muista lippuhinnoista täältä.
 
KalPan kausikorttilaisena näet myös Savon Sanomat -turnauksen sekä CHL:n lohkovaiheen kotiottelut omalta paikaltasi. Kausikorttien myynti jatkuu KalPan toimistolla keskiviikkoon 17.6. klo 16.00 asti ja sen jälkeen jälleen maanantaista 27.7. klo 9.00 alkaen.