Varaa nyt VIP-tilat ennakkoon kevään playoffs-otteluihin!

Keltainen playoffs -kevät lähenee kovaa vauhtia ja nyt voit varata meiltä VIP-tilat ennakkoon superjännittäviin playoffseihin ilman sitoutumista tai varausmaksua! Ottelupäivien varmistuttua vahvistamme varaukset vielä henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioithan, että voit myös tehdä useamman varauksen kerralla!

Katso kaikki playoffs-ottelut Liigan sivuilta täältä.
 

Nauti playoffseista KalPan viihtyisissä VIP-tiloissa


Yksityistiloina toimivat aitiot sekä Kilpikabinetti


Voitte valita omiin tarpeisiinne parhaiten sopivan vaihtoehdon olipa kyseessä sitten yrityksenne illanvietto, kokoustilaisuus tai muu lähipiirin juhlailta. Tarjolla on yksityistiloiksi soveltuvat aitiot ja Kilpikabinetti sekä viihtyisät ravintolatilat Olvi Hall Of Fame, Trust Corner sekä Hannes-klubi.

VIP-tilat alkaen playoffeihin 75 € + alv 24 % /henkilö. Tutustu playoffs-2016 VIP-valikoimaan ja VIP-hintoihin täältä.
 


Viihtyisissä ravintolatiloissa viihtyy niin pieni kuin isompikin ryhmä


Vielä muutama VIP-paikka jäljellä runkosarjan otteluihin!

Runkosarjan VIP-tilat ovat menneet keväällä kuin kuumille kiville ja VIP-tiloissa on enää hajapaikkoja tarjolla lauantaille 5.3. sekä torstaille 10.3.2016. Kysy lisää viimeisistä vapaista paikoista suoraan KalPan toimistolta tiia.tanskanen@kalpa.fi ja tule nauttimaan ottelutunnelmasta paikan päälle VIP-kohtelun kera.


Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse aukioloaikoina 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi