Supersuosittu Raskasta Joulua -konsertti Kuopion jäähallilla la 12.12.2015. Liput myynnissä nyt!



Raskasta Joulua -konsertti kajauttaa jälleen raskaammat joululaulut ilmoille Kuopion jäähallissa lauantaina 12.12.2015 klo 19.00 ja liput konserttiin ovat nyt myynnissä! Tunnelmalliset ja perinteiset joululaulut saavat uutta syvyyttä, kun Suomen parhaimmat raskaan rokin artistit esittävät ne omalla tyylillään. Konsertti kestää noin 2,5 tuntia ja sisältää 20 minuutin väliajan.

Kiertueella nähdään vaihtuvia solisteja ja tänä vuonna mukana matkaavat mm. Tony Kakko, JP Leppäluoto, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Pasi Rantanen, Tommi ”Tuple” Salmela ja Kimmo Blom. Kuopion artistit ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Tätä huikeaa joulukonserttia ei kannata jättää välistä, varmista liput pian Lippupalvelusta - kiertueet ovat olleet viime vuosina liki kauttaaltaan loppuunmyytyjä!

Fiilistele permannolla tai tunnelmoi katsomossa



Permannolla pääset fiilistelemään rankemmalla asenteella esitetyistä joululauluista aivan tapahtumien keskipisteessä. Permannolla voit lisäksi nauttia juhlimisen ohella myyntipisteiden tarjoiluista! Istumapaikat ovat numeroituja katsomopaikkoja, huomioithan, ettei näillä paikoilla ole oikeutta permannolle.

Lippujen hinnat:
  • Permantopaikat:   37,50 €
  • Istumapaikat:        37,50 € (ei oikeutta permannolle)
  • Pyörätuolipaikat:   37,50 € (saattaja ilmaiseksi, ei oikeutta permannolle)
  • VIP-paikat alkaen  90 € + alv. 24 %/hlö
Esitetty hinta sisältää LP-palvelumaksun 2,5 € / lippu (istumapaikat, permantopaikat, pyörätuolipaikat).

Varmista paikkasi Raskasta Joulua -konserttiin ja siirry lippuostoksille tästä. Lue lisää Raskasta Joulue -kiertueesta täältä.

Voit nauttia raskaista joululauluista myös VIP-tiloissamme



Raskasta Joulua -konserttiin on tarjolla myös erittäin laadukkaita ja viihtyisiä VIP-tiloja niin suuremmille ryhmille kuin myös muutaman hengen juhlaporukoille. Ilta sujuu loistavasti oman porukan kesken hyvän musiikin tahdissa tunnelmoiden ja samalla nauttien herkullisesta VIP-menusta.

Tarkemmin tarjolla oleviin VIP-tiloihin voi käydä tutustumassa täältä.

Varmista unohtumattomat juhlat ja varaa oma tilasi NYT!

VIP-tilavaraukset toimiston aukioloaikoina puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi