Opiskelijapeli KalPa-HPK to 19.11.2015



Savonia-AMK:n opiskelijayhdistykset järjestävät yhdessä KalPan kanssa opiskelijapelin KalPa-HPK torstaina 19.11.2015. Tapahtuma alkaa etkobileillä Data Group Areenan Monttu Pubissa klo 17.00, illan Liiga-ottelu alkaa klo 18.30. Jäähallissa illan Liiga-ottelun alkaessa siirrymme porukalla katsomoon A6.

Pue yllesi haalarit ja tule kannustamaan KalPa voittoon!

Liput peliin maksavat 5 €. Pääsylippu+opiskelijakortti oikeuttavat sekä klo 17-18 järjestettäville etkoille jäähallin Monttu Pubiin, että itse peliin. Sisäänkäynti jäähalliin tapahtuu A- ja B-ovista klo 17.00 alkaen. Ennakkolipun ostajille on myös luvassa huikea jääkiekkoaiheinen haalarimerkki, jonka saat jäähallilta!

Lipunmyyntipaikat ja -ajat:

16.11. klo. 11-14 Opistotie ja Cafe Savotta
17.11. klo. 11-14 Opistotie ja Cafe Savotta
18.11. klo. 11-14 Opistotie ja Cafe Savotta

Lippuja myydään vielä jäähallin A- ja B-ovelta tapahtumapäivänä klo 17.00 alkaen, sekä muista KalPan lipunmyyntipisteistä aina tapahtumapäivään saakka.

Ohjelmassa:

- Etkobileet jäähallin Monttu Pubissa 17-18, jossa on opiskelijaystävälliset hinnat, sekä muun muassa jääkiekkoaiheinen tietovisa.
- Illan ottelu KalPa-HPK klo 18.30.
- Toisella erätauolla opiskelijoiden HUIKEA erätaukokisa!
- Jatkot KalPan virallisilla jälkipeleillä Amarillossa heti pelin jälkeen. Jälkipeleillä kommentteja illan pelistä antamassa KalPan Mikael Ruohomaa, sekä Niko Mikkola. Jälkipeleillä myös opiskelijaystävälliset hinnat.

Opiskelijapelin yhteydessä järjestetään kuvakisa

Ota huikea kuva itsestäsi ja kavereista pelifiiliksissä ennen peliä tai pelin aikana, jaa se somessa ja laita hashtageiksi joko ‪#‎kalpa‬ ‪#‎kalpakuopio‬ tai ‪#‎kalpaopiskelijapeli‬. Parhaimmat kuvat näytetään jäähallin screenillä pelin aikana ja luvassa on huikea palkinto!

Kuvakisaan osallistuminen joko Twitterin tai Instagramin kautta 16.11.-19.11.2015 välillä. Kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee kysyä lupa. Voittajakuva valitaan opiskelijapelin kolmannen erän aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.