Nuorten maailmanmestari Antti Kalapudas pukee KalPa-paitaan

Tuore nuorten maailmanmestari Antti Kalapudas (19) siirtyy loppukauden kattavalla lainasopimuksella KalPaan Kärpistä. Keskushyökkääjän hankkiminen tuli ajankohtaiseksi kun Jaakko Rissasen kausi katkesi aiemmin loukkaantumiseen. 

Kalapudas on pelannut juniori-ikäluokat läpi Kärpissä erinomaisen kovilla tehopisteillä ja pelasi viime kaudella vahvan tulokaskauden Mestiksen Hokissa. Tällä kaudella hän on debytoinut Liigassa, pelaten 21 ottelua ja tehden niissä kaksi maalia ja syöttäen yhden. 

Vuodenvaihteen nuorten MM-kilpailuissa Oulaisten Huiman kasvatti nousi suurempaan rooliin kisojen edetessä ja panosten kasvaessa. Seitsemään otteluun syntyi yhteensä kolme maalia ja yksi syöttö, mukaan lukien MM-välierän voittomaali Ruotsia vastaan.

 - Näemme, että Antilla on valtava hyökkäyspään potentiaali. Tarvitsemme pelitapaamme niitä ominaisuuksia, joita hän pystyy tuomaan ja uskomme, että hän pystyy sopeutumaan joukkueeseemme hyvin. Kyseessä on nuori, hyvin liikkuva ja taitava pelaaja, joka on tottunut kantamaan vastuuta myös ylivoimalla. Olemme jo pidemmän aikaa seuranneet häntä ja olemme tyytyväisiä, että saimme hänet nyt Kuopioon, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Kalapudas pelaa KalPassa numerolla 21 ja debytoi uuden kotiyleisönsä edessä jo tiistaina 16.2. ottelussa KalPa-Ässät.

Liput KalPa-Ässät otteluun ovat saatavilla jo nyt täältä.