KalPa naisten SM-sarjassa kuudentena

Naisten SM-sarjaa on pelattu KalPan osalta 12 ottelua, kun sarja jäi marraskuun maajoukkuetauolle. KalPa on pelannut lupauksia antavan alkukauden ja on sijalla kuusi. Joukkueen kahdesta parhaasta pistemiehestä Johanna Juutilainen (12 ottelussa pisteet 7+5=12) on koko sarjan pistepörssissä sijalla 15 ja Salla Rantanen (12 ottelussa pisteet 5+3=8) on sijalla 24.

Sarjataulukko täällä. Pistepörssi täällä.


Seuraavassa päävalmentaja Petri Antikainen kertoo joukkueen alkukaudesta.

- Meillä on kasassa jälleen yksi sarjan nuorimmista joukkeista, ja pelaajistossa on paljon potentiaalia. Joka pelissä tätä joukkueen koko potentiaalia ei ole saatu aivan irti, johtuen osittain pelaajiston nuoruudesta ja kokemattomuudesta. Pelaajistossa on kuitenkin positiivinen ilmapiiri ja jatkuva oppimisen halu, jonka uskon näkyvän pelin parantumisena kauden edetessä pidemmälle.

- Olemme tällä hetkellä kuudentena. Joukkue on suorittanut ajoittain todella hyvin, mutta joka ilta peliä ei ole saatu pidettyä kasassa täyttä 60 minuuttia, joka näkyy tällä hetkellä sarjataulukossa pistementyksinä. Usko siihen, että jatkossa saamme pelin pysymään korkealla tasolla 60 minuuttia on kova. Tämä poikii takuuvarmasti lisäpisteitä jatkossa. Kauden aikaisemmat pelit ovat näyttäneet sen, että pystymme haastamaan minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa, kun vain pidämme oman tasommme koko ottelun.

- Pelit jatkuvat lauantaina 14.11. tuplaviikonlopulla, kun matkaamme launtaina Tampereelle Ilveksen vieraaksi Hakametsään ja sunnuntaina pelaamme Niiralassa Bluesia vastaan. Viikonloppuna tulemme toivottavasti näkemään kentällä myös uuden vahvistuksemme Nozomi Kiribuchin Japanista.


Seuraavat kotiottelut Data Group Areenalla:
- Su 15.11. klo 15.00 KalPa - Blues
- La 5.12. klo 13.00 KalPa - JYP
- Su 17.1. klo 18.00 KalPa - Kärpät

Otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!