KalPa mukana Joulupuu-keräyksessä alueen vähävaraisten lasten hyväksi

Joulupuu tuo lahjan lapselle!

Joulupuu-keräys järjestetään jälleen Kuopion Nuorkauppakamarin toimesta. Tänäkin jouluna monen lapsen haaveissa on löytää paketti kuusen juurelta. Monen vähävaraisen perheen lapsen haave voi kuitenkin jäädä toteutumatta. Haastamme sinut nyt mukaan hyväntekoon!

Kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla lahjan Joulupuu-keräyspisteeseen. Lahja voi olla itsetehty tai ostettu, mutta sen tulee kuitenkin olla uusi. Kaikki lahjat toimitetaan Kuopion kaupungin sosiaalitoimen avulla suoraan oikeisiin osoitteisiin alueen vähävaraisten perheiden lapsille. KalPa on Joulupuu-keräyksessä mukana tänäkin vuonna keräyksen suojelijana sekä lahjoittamassa lahjoja keräykseen.

Keräyspisteet sijaitsevat K-citymarket Kolmisopessa ja Päivärannassa 30.11.-13.12.2015 kauppojen aukioloaikoina. Lahjoja vastaanotetaan myös Lelukauppa Partasessa (Kauppakeskus Minnassa), Pohjois-Savon Osuuspankin Kuopion keskustan konttorissa, Kuopion Staplesissa (linja-autoasemalla), Technopoliksen auloissa (klo 8-16) sekä Nilsiän K-supermarket Artomarketissa niiden ollessa auki. 

Keräyksen järjestävät Kuopion Nuorkauppakamari ja kaupungin sosiaalitoimi yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. 
Keräyslupa nro 5740/0038/15.
Kuopion Nuorkauppakamari ry:n tilinumero FI21 5600 0520 5084 36, viestiksi "joulupuu 2015".

Kuopion Joulupuu-keräyksen Facebook-sivut täällä.

Tee haluamasi lahjoitus keräystilille tai toimita lahjat keräyspisteisiin 13.12. mennessä!