Juniori-KalPan 2014–2015 kauden päättäjäisiä vietettiin tiistaina 28.4.2015 Tuplajäillä! Samassa yhteydessä vietettiin myös ensimmäistä kertaa Superpäivää!

Juniori-KalPan kauden 2014–2015 päättäjäisiä vietettiin Toivalassa Tuplajäillä tiistaina 28.4.2015 Superpäivän merkeissä. Juniori-KalPan järjestämään koko päivän tapahtumaan kuului paljon ohjelmaa aamusta iltaan saakka. Superpäivän ohjelma sisälsi muun muassa ohjattua luistelua jäällä sekä KalPan edustusjoukkueen pelaajien tapaamisen.

Tapahtuma oli kaikille avoin, paikalla oli paljon keväisellä mielellä olevia ihmisiä! Aamupäivän ohjelmaan osallistuikin kaikkiaan 217 lasta Kuopion alueen päiväkodeista ja alakouluista. Paikan päällä lapsia ja nuoria oli viihdyttämässä myös KalPan oma maskotti Ruusteri ja lapset saivatkin vielä yllätyksenä kotiin viemiseksi K-ryhmän lahjoittamat karkkikassit.

Tapahtuman huipennuksena oli Juniori-KalPan järjestämän "Voita auto kympillä" tavara-arpajaisten arvonta, jonka virallisena valvojana toimi Kuopion poliisi. Tuliterän Volkswagen Polo auton ja vuoden ilmaisen kaskovakuutuksen Lähitapiolasta voitti onnekkaasti Ville Rissanen! Muut arpaonnea suosineet voittajat voit katsoa täältä!

 
Ylemmässä kuvassa KalPan edustuksesta paikalla Eero Kilpeläinen ja Jussi Timonen. Alemmassa kuvassa nimikirjoituksia jakamassa Sami Mutanen, tuore MM-hopeamitalisti Jonne Tammela sekä Jukka Voutilainen.

Superpäivän iltapäiväohjelma keskittyi jäälle ja sen ulkopuolelle, sillä tapahtumassa vietettiin samalla myös kauden päättäjäisiä, jossa palkittiin kauden onnistujat. Kaikille iltatapahtumaan osallistuneille oli myös tarjolla VIPin tarjoamat mehut ja munkit. KalPan edustusjoukkueesta ja A-nuorten joukkueesta palkittiin seuraavat henkilöt:

EDUSTUSJOUKKUE
Paras hyökkääjä Michal Birner
Paras puolustaja Jussi Timonen
Taistelijan Malja Sami Mutanen
Vuoden yllättäjä Jonne Tammela
Raunion Pytty runkosarjan tehokkain pelaaja Michal Birner
Tehopelaaja Jukka Voutilainen
Puheenjohtajan pytty Jukka Voutilainen
Puhtaan urheilijan palkinto Janne Keränen

A-NUORET
Paras puolustaja Niko Mikkola
Vuoden pelaaja Miikka Pitkänen
Sisupelaaja Otto Leskinen
Tehokkain hyökkääjä Miikka Pitkänen
Vuoden tulokas Topi Piipponen
Raittiin ja kunnostautuneen urheilijan palkinto Janne Katosalmi
Tiukan taistelijan Hannes-malja Jere Manninen

Katso muut 2014–2015 kauden palkitut täältä.

KalPa-perhe onnittelee kaikkia arvonnassa voittaneita sekä KalPan kauden palkittuja! Juniori-KalPa haluaa lisäksi kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja palaa tapahtuman tiimoilta myös ensi vuonna!