Joulukonserteista parhain saapuu Kuopioon la 12.12.2015, vielä ehdit mukaan.

Tunnelmoi raskaampien joululaulujen tahdissa lauantaina



Lauantaina 12.12. Raskasta Joulua -konsertti kajauttaa raskaammat joululaulut ilmoille niin tunnelmalliset kuin perinteiset laulut saavat aivan uutta syvyyttä, kun Suomen parhaimmat raskaan rokin artistit esittävät ne omalla tyylillään.

Kuopiossa lavalla nähdään J-P Leppäluoto, Antti Railio, Tony Kakko, Tuple Salmela sekä Elize Ryd. Tutustu huikeaan Raskasta Joulua -konserttiin täällä.

Vielä ehdit mukaan joulun tunnelmaan, osta liput suoraan tästä. Tapahtuman facebook-sivuilta pääset jo ennakkoon fiilistelemään kiertueen aiempia konsertteja.

Lippujen hinnat:
  • Permanto, istuma- sekä pyörätuolipaikat: 37,50 €
  • Ryhmäliput yli 30 henkeä, alennus 1,5 €/lippu

Esitetty hinta sisältää LP-palvelumaksun 2,5 € / lippu. Konsertti on ikärajaton!

Katso kaikki lipunmyyntipisteet täältä. Huom. maksutapana konserttilippuihin käy vain käteinen, pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron.

Mahtavaa lippuetua jatkettu KalPa kausikorttilaisille!

​KalPan kausikortilaisena hyödyt eniten ja saat erilaisia lisäetuja ja tarjouksia kauden aikana. KalPan kausikortilla pääsylippu Raskasta Joulua -konserttiin etuhintaan 32,50 € (norm. 37,50 €, ei ostomäärä rajoitusta). Etuhintaiset liput lunastettavissa vain KalPa Pro Shopista.

Tutustu vielä tapahtumainfoon ennen konserttia



Joulun ehdoton kohokohta, Raskasta Joulua -konsertti, on Data Group Areenalla lauantaina! Ovet avataan klo 18.00 ja konsertti alkaa klo 19.00. Hallin myyntipisteet palvelevat koko tapahtuman ajan juhlakansaa, väliajallakin ehdit nauttia virvokkeita ystäviesi seurassa. Myyntipisteistä saa niin suolaista kuin myös makeaa purtavaa ja erilaisia virvokkeita!
 
Suosittelemme saapumaan Data Group Areenalle (Hannes Kolehmaisen katu 4) hyvissä ajoin ja kehotamme käyttämään julkisia kulkuvälineitä tai saapumaan paikalle jalkaisin. Konserttitapahtumassa on käytössä narikat, jotka sijaitsevat Data Group Areenan B ja C ja D-ovilla (maksu 3 €/takki). Pukeutuminen tapahtumaan voi olla siis normaali pikkujoulupukeutuminen.

Huom! Vain permantolipulla on oikeus permannolle. Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan. Varaudu turvatarkastukseen hallin ovilla.

Lue erillinen tapahtumainfo täältä.
Lisäliput tästä.