Hyödynnä joulun hurjat lippupaketit ja hanki liput itselle tai lahjaksi


Joululahjastressi on ohi, sillä nyt on tarjolla mahtavia ideoita pukinkonttiin! Osta lahjaksi kolmen tai kahden lipun paketti ja saat yhden pelilipun ilmaiseksi* tai hanki lahjavoucherpaketti ja lahjansaaja voi itse valita haluamansa KalPan kotiottelut.


Joulun välipäivien superpaketti: Näe 2 kotiottelua yhden hinnalla

(norm. hinta kahdelle lipulle on 48 €)
 

Tässä paketissa yhdistyy kaksi superpeliä: tapaninpäivän ottelu KalPa-HPK sekä aina erityistunteita herättävä paikallisderby KalPa-JYP! Hankkimalla tämän paketin maksat kahdesta lipusta yhden lipun hinnan ja säästät 22 euroa!

Pakettikampanja voimassa 25.11.–26.12.2015 ja liput saatavilla katsomoon C6 (rivit 3-11). Lippuja on rajoitettu määrä. Lippupalvelun toimituskulut vaihtelevat myyntipisteittäin. Pakettiliput myynnissä kaikissa myyntipisteissä!

Siirry pakettiostoksille Lippupalveluun suoraan tästä.
Huom. Lippupalvelun toimituskulu vaihtelee myyntipisteittäin.

Katso myyntipisteet täältä ja hanki Joulun välipäivien superpaketti ennen kuin paketit myydään loppuun!

 

Taklaa tammikuu -paketti: Näe 3 kotiottelua kahden hinnalla



(norm. hinta kolmelle lipulle on 70 €)
 

Uusi vuosi alkaa urheilullisesti, kun ostat kolmen ottelun lippupaketin, joka sisältää liput kotiotteluihin KalPa-TPS,  KalPa-SaiPa sekä KalPa-Kärpät! Kun ostat tämän paketin, maksat kolmen lipun sijasta vain kaksi lippua, ja säästät 22 euroa!

Pakettikampanja voimassa 25.11.2015–5.1.2016 ja liput tarjolla katsomoihin B4, C4, D3 (rivit 3-15) sekä A2-A3. Lippuja on rajoitettu määrä. Lippupalvelun toimituskulut vaihtelevat myyntipisteittäin. Pakettiliput myynnissä kaikissa myyntipisteissä!

Siirry pakettiostoksille Lippupalveluun suoraan tästä.
Huom. Lippupalvelun toimituskulu vaihtelee myyntipisteittäin.
 
Katso myyntipisteet täältä ja kiiruhda hankkimaan Taklaa tammikuu -paketti lippukaupoista!

Lahjavoucher tarjoaa kiekkoelämyksen

 

Jääkiekko-ottelu on elämys katsojalle ja varmasti mieluinen joululahja! KalPan lahjavoucherilla lahjansaaja saa itse valita haluamansa kotiottelun. Vouchereiden hinnat alkaen 5 euroa. Lue lisää lahjavouchereista täältä.

Lahjavoucherit myy KalPa Pro Shop, tervetuloa jouluostoksille!

*KalPa tarjoaa edullisemman.