Blues parempi nuorten 1. välierässä, Kuopiossa pelataan lauantaina

Blues A - KalPa A 4-2 (0-0, 2-0, 2-2)

Tilastot täällä.

Nuorten SM-liigan ensimmäinen välierä Espoossa oli pelin hallinnaltaan kaksijakoinen. Noin ottelun puoliväliin niskan päällä oli KalPa, Bluesin hieman ennen ottelun puoliväliä tekemän avausmaalin jälkeen puolestaan kotijoukkue.

Toisessa erässä Blues onnistui kahdesti, mutta KalPa tuli kolmannen erän alussa Joni Nikon osumalla yhden maalin päähän. Seuraavan vajaan viiden minuutin aikana kotijoukkue onnistui kahdesti ja ottelu alkoi kääntyä espoolaisille. Erän puolivälin jälkeen Topi Piipponen kavensi eron vielä kahteen maaliin, mutta se jäi ottelun viimeiseksi osumaksi ja ottelusarjan ensimmäinen osa päättyi kotivoittoon.

Sunnuntain voitettavissa olleen puolivälierän jatkoerätappio Kärpille oli KalPalle kova paikka. Joukkue reagoi pettymykseen erinomaisesti, esittämällä tiistaina Oulussa ottelusarjan parasta peliään ja etenemällä välieriin. Perjantain voitettavissa olleen ottelun häviäminen Espoossa oli iso pettymys, mutta kuten keltapaidat osoittivat jo edellisellä kierroksella, tämä joukkue osaa nousta pettymysten yli voittajaksi. Siihen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus jo heti lauantaina kotiyleisön edessä.

Ottelun yleisömäärä nousi nuorten otteluksi hienosti 2015 katsojaan. Myös Kuopion otteluun on tulossa yleisönpaljous, joten katsojien toivotaan ruuhkien pienentämiseksi saapuvan paikanpäälle jo normaalia aikaisemmin.

Liput 10 euroa ja ale-ryhmät 5 euroa, lipunmyynti alkaa Data Group Areenan A- ja B-ovilla kello 15.00. KalPan kausikortilla, KalPan juniorilisenssillä ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Ei numeroituja istumapaikkoja. Lisää tietoa kotiottelusta täällä.


NUORTEN VÄLIERÄT: 
- Perjantai 25.3. Blues - KalPa 4-2
- Lauantai 26.3. klo 16.00 KalPa - Blues, Data Group Areena
- Tiistai 28.3. klo 18.30 Blues - KalPa, Tapiola (tarvittaessa)

Kahdella voitolla Nuorten SM-liigan finaaleihin.