Yleisö sai makeaa mahan täydeltä, KalPa kukisti Pelicansin peräti 5-1

KalPa - Pelicans 5-1 (1-1, 3-0, 1-0)

Tilastot täällä.

Savolaisyleisö pääsi makean makuun jo saapuessaan Data Group Areenalle kun KalPan yhteistyökumppani Fazer tarjosi ovilla makeisia. Itse ottelu oli KalPan monipuolisuuden näytös ja kun kotiyleisö sai tuulettaa vielä viittä maalia sekä täyden kolmen pisteen kotivoittoa, sai kansa makeaa mahan täydeltä.

KalPa näytti yleisölleen monipuolisuuttaan niin hyökkäyksiin lähdöissä, hitailla ja nopeilla, kuin myös maaleissa. Kiekkoa laitettiin verkkoon todella nopean ja vain parin syötön hyökkäyksen päätteeksi, sitä tehtiin hitaamman hyökkäyksen ja pidemmän syöttöketjun jälkeen ja laitettiinpa maalilaulu soimaan myös siniviivalaukauksellakin.

Vakuuttavasti Mestiksestä Liigaan siirtynyt Mikael Ruohomaa on pelimies kenellä on suuret lahjat. Nyt mieheltä saatiin Liigassa ensimmäinen todellinen näytös, peräti tehot 0+4. Kova teko oli myös nuoren puolustaja Joonas Lyytisen 2+0. Niin ikään vauhdissa olivat Kasperi Kapanen (1+1) ja Tomas Kubaik (1+1) sekä jo kauden kahdeksannen maalinsa naulannut Michal Birner.

Maalillaan Birner nousi koko Liigan maalipörssissä jo sijalle kaksi. Vastaavasti kahden pisteen illallaan Kubalik nousi Birnerin ohi joukkueensa kultakypäräksi, 13 ottelun tehojen ollessa nyt mojovat 2+10. Lyytinen nousi neljällä täysosumallaan jo Liigan puolustajien maalipörssin kärkeen ja Kilpeläinen on päästettyjen maalien keskiarvossa toisena noteerauksellaan 1,85. Kun joukkue menestyy, yksilötkin menestyvät.

Kahden viimeisimmän kotiottelun yleisömäärät ovat olleet hienosti jo noin 1000 katsojaa per ottelu korkeammat kuin kauden alussa. KalPa on valloittanut yleisönsä. Seuraavan kotiottelun yleisömäärä on mielenkiintoista nähdä, sillä alla on nyt Liigassa kuuden kotivoiton putki, sijoitus on sarjakakkonen, yleisöä perjantaina oli lähes 4000 ja tiistaina vastaan saapuu aina sytyttävä Helsingin IFK.

Liput yhteen alkukauden odotetuimpaan otteluun Savon sydämessä kannattaa varmistaa jo pian! Tämä ottelu saattaa kiinnostaa yleisöä...


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 21.10. klo 18.30 KalPa - HIFK  Premium
 - Pe 24.10. klo 18.30 KalPa - Blues  Classic
 - Pe 31.10. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic