Yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa: lippuluisteluvuorossa LeKi-75:n F-juniorit

Torstai 12. helmikuuta oli ikimuistoinen päivä monelle pienelle juniorille. KalPan yhteistyöseura LeKi-75 oli lippuluistelussa ja joukkue-esittelyssä KalPan edustusjoukkueen ottelussa Sportia vastaan. LeKin F-juniorit saapuivat Data Group Areenalle jo hyvissä ajoin kotijoukkoineen ja kopissa käytiin läpi lippuluistelun ohjeet.


Joukkuekuva LeKi-75:n F-junioreista.


Lippuluistelu jännitti vähän etukäteen, mutta upeasti pojat sen hoitivat.

Ennen lippuluistelua Ruusteri kävi moikkaamassa junioreita ja sitten mentiinkin jo jäälle. KalPa-liput heiluivat hienosti, kun juniorit luistelivat omissa LeKin pelipaidoissaan jäällä pari kierrosta ja ryhmittyivät lippukujaan odottamaan idoleitaan - KalPan pelaajia jäälle. Lippuluistelun jälkeen juniorit seurasivat ottelun omasta katsomonosastaan kovasti kannustaen. 


Katsomossa oli tunnelma kohdallaan ja KalPaa kannustettiin koko ottelun ajan. 

Ensimmäisellä erätauolla koko LeKi-75:n F-juniorijoukkue esiteltiin jäällä pelaajineen ja toimihenkilöineen. Voittoisan ottelun päätyttyä oli vielä vuorossa illan kohokohta: nimmaritilaisuus Kasperi Kapasen kanssa. Kassu kirjoitti kaikille junioreille nimmarit ja sitten otettiin yhteiskuvat jokaisen pojan kanssa. Rohkeimmat jututtivat Kassua ja kertoipa Kassu pojille myös vinkkejä maalintekoharjoituksiin ja muistutti, että jääkiekon tulee olla aina kivaa, silloin pelikin sujuu. Iltayhdeksän jälkeen LeKin porukka suuntasi kotimatkalle Leppävirralle, ja voi olla, että uni ei tullut ihan heti LeKiläisten silmään jännittävän päivän jälkeen. 


Kasperi kirjoitti nimmarit kaikille, myös muutamalle joukkueen juniorille, jotka eivät olleet päässeet paikalle.


"Mahtavaa, tässä se on, Kassun nimmari!"


LeKi-75:n Daniel sai mennä ensimmäisenä Kassun kanssa yhteiskuvaan. Kamerat räpsyivät, kun jokainen poika kävi kuvassa, muutama jopa useampaan kertaan.

KalPa kiittää LeKiläisiä yhteistyöstä ja toivottaa myös muiden yhteistyöseurojen juniorit tervetulleeksi lippuluisteluun ja joukkue-esittelyyn.