UUTTA! Ruotsin suurseurojen suositut olut- ja punaviinilasit ensimmäisenä Suomessa KalPalle

Tukholmassa käsityönä personoitavat lasit tyylikkäissä ja pehmustetuissa laatikoissa ovat suosittuja tuotteita useiden ruotsalaisten jääkiekon ja jalkapallon suurseurojen verkkokaupoissa. Nyt KalPa tuo nämä lasit Suomeen ensimmäisenä urheiluseurana, omien kannattajiensa saataville!

Näissä tuotteissa on tyyliä! Täysin uutta lahjaideaa kovalle KalPa-kannattajalle syntymäpäiväksi, jouluksi tai isänpäiväksi? Tai liikelahjaksi yritykselle?

KalPan verkkokauppaan täältä!


Olutlasi KalPa Kuopio Savon ylpeys, 2-pack sisältää kaksi 50 cl vetoista ja 20 cm korkeaa olutlasia sekä pehmustetun laatikon laseille. Laseissa on molemmilla puolilla käsin kaiverrettu KalPa Kuopio Savon ylpeys logo ja laatikon ulko- sekä sisäpuolella on käsin personoitu KalPa-logo. Lasit ovat konepesun kestäviä. Hinta 45 euroa.


Näillä käsinkaiverretuilla olutlaseilla voit osoittaa tyylillä, mikä on sinun oma seurasi!


Punaviinilasi KalPa Kuopio Savon ylpeys, 3-pack sisältää kolme 45 cl vetoista ja 21,5 cm korkeaa punaviinilasia sekä pehmustetun laatikon laseille. Laseissa on molemmilla puolilla käsin kaiverrettu KalPa Kuopio Savon ylpeys logo ja laatikon ulko- sekä sisäpuolella on käsin personoitu KalPa-logo. Lasit ovat konepesun kestäviä. Hinta 59 euroa.


Näillä käsinkaiverretuilla punaviinilaseilla voit osoittaa tyylillä, mikä on sinun oma seurasi!


KalPan verkkokauppaan täältä!