Uudistunut KalPa löysi heti kotiavauksessa keinot nousta tappiolta voittoon, HIFK kaatui 2-1

KalPa - HIFK 2-1 (0-0, 0-1, 2-0)

Kuvagalleria ottelusta täällä.

Kun viime kaudella savolaisyleisö joutui tuskailemaan liian usein suosikkiensa takaa-ajon päättymistä tuloksettomana yhden maalin tappioon, uudistunut KalPa näytti nyt heti kotiavauksessaan että se voi löytää keinot nousta ottelun loppupuolellakin tappiolta voittoon. Kotiyleisön voi sanoa saaneen kolme kärpästä yhdellä iskulla: Yleisö näki uudistuneen KalPan, sai joukkueelta lupauksen paremmasta tulevaisuudesta ja sai tuulettaa vielä kotivoittoa.

KalPa taisteli kauttaaltaan hyvin aina kovaa HIFKiä vastaan, niin ennen Mika Partasen ottelun avausmaalia toisessa erässä kuin sen jälkeen. Uudet KalPa-vahvistukset nousivat heti rooleihin joihin heidän odotetaan kauden aikana nousevan. Eero Kilpeläinen maalilla oli varma ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa ottelu, parhaana työnäytteenä komeat torjunnat toisessa erässä yli kahden minuutin kahden miehen alivoiman aikana. Mikko Jokela pelasi isot minuutit ja johti KalPa-puolustusta jämäkästi. Maalintekijöiksi hankitut Janne Keränen sekä Tomas Kubalik nousivat esiin juuri kun joukkue sitä kaipasi, kaksikon nostettua Savon ylpeyden päätöserän jälkimmäisellä puolikkaalla maalin takaa maalin johtoon vain parin minuutin välein.

Kuinka perjantaina säväyttäneet uudet KalPa-pelaajat esiintyvät lauantaina? Nouseeko nyt esiin uusia KalPa-vahvistuksia? Kumpi voittaa turnauksen? Tervetuloa näkemään uudistunut KalPa Data Group Areenalle!

Lauantain finaalissa KalPa saa vastaansa Ilveksen. KalPalle taipumaan joutunut HIFK puolestaan saa pronssiottelussa vastaansa SaiPan, joka taipui perjantain ensimmäisessä ottelussa Ilvekselle numeroin 1-2.